Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fiyat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fiyat

Arkadaşlar fiyat listesinde 1.6 cdti 2017 modelin fiyatını 143.200 gibi bir rakkkam olarak görüyorum benmi yanlış görüyorum yoksa bu yeni gelecek insignianın hani şu resimleri paylaşılan 2017 insignia fiyatımı showroomlarda 2016 insignia kalmışmıdır çünkü 2016 ve 2017 arasında uçurum fiyat farkı var yada göstermelik mi diyorlar 143.200 bunun üzerinden ne kadar bir indirim yapıyorlar

Ynt: Fiyat

Önce bir kendini tanıt
    [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Kusura bakma aranıza yeni katıldım Ankaradan gökhan ben diğer bölümde tanıtmıştım 1.6 cdti 2016 aracım var şubat fiyat listelerini görünce şaşırdım acaba bu rakkamlar yeni insigniaya mı ait dedim ama henüz daha gelmedi sanırım 2017 haziranda gelecek

Yorum

2016 model için bayileri arayıp sormak lazım.. 2017 makgajlı kasa getireceklerini düşünmüyorum.. varsa ellerindeki 2016 ları satarlar.. yeni kasa insignia temmuz gibi gelecekse onun ön siparişleri verilir bu saatten sonra..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Büyük bir ihtimalle güncel kasa fiyatlarıdır...

Yorum

Şu anki kasanın 2017 fiyatları maalesef onlar ,yeni kasa daha pahalıya gelecek
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
            X