Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MERHABA ARKADAŞLAR 2.EL OTO İÇİN YARDIM BEKLİYORUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MERHABA ARKADAŞLAR 2.EL OTO İÇİN YARDIM BEKLİYORUM

Merhaba insigniateam ailesi. Uzun biaradan sonra ilk konumu açıyorum 21 Yaşında bir üniversite öğrencisiyim, 30-40 bin Tl civarında otomatik araç almaya karar verdik ailemle ilk arabam olacak inşallah . Bu konuda kafam çok karıştı sizin yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle almak istediğim araç opelci olduğum için corsa 1.4 otomatik 2012 model oldu ancak öğrendim ki 4 ileri bir vites kullanılmış çok yakacağından ve çekişinin düşük olup rampalarda vites olmadığı için bayılacağından korkuyorum 35 bin verip bu duruma düşmek istemem doğrusu. İkinci seçenek olarak fiesta baktım ki oda aynı 4 vitesmiş :/ Yeni kasa olanlarda her iki modelde vitesleri güncellemiş ancak onlarada param yetmiyor huh Polo bakayım diye düşündüm 7 vites olduğu için oda pahalı sanırım yada ben bulamadım bu işlerden anlayan bir abimiz var mıdır ? max 35-40 Bin e yakışıklı rampalarda kalmayacak satarkende kolay satabileceğim bir araç bulabilir misiniz ? Yada çevresinde olan var mı acaba şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
    2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'
İşleniyor...
X