Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'dan herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara'dan herkese merhaba

Herkese merhaba. ismim Ata. 23 yasindayim.f30 316i aracımla gunde 150 km yol yapınca artık dızel vaktı diyip aramalara koyuldum ve bu paraya bu donanıma en iyi tercih olan insignia da karar kıldım. bayileri aradım ve birtek batıpark opel de arac buldum ve kaporayı verdim. Arac siyah renk Sport donanıma ek kış paketı opsiyonu var. aklimdaki soru isaretleri yakit, servis ve dayaniklilik. f30 yazilimliydi ve evimin sehir merkezine uzak olmasi sebebiyle benzinli olmasina ragmen sakin kullanimda 7.4 lt seviyelerindeydi tuketimim. servis olarak bmw den aldigim hizmeti opel de alabilecekmiyim bilmiyorum. bir diger soru isareti ise aracin uzun vadede trim sesi olup olmayacagi elektronik kisimlarin bozulup bozulmayacagi. insallah problem yasamam ve uzun sure binebilirim.

herkese keyifli surusler.
    2016 Opel İnsignia 1.6 Cdti Sport A/T Black

Ynt: Ankara'dan herkese merhaba

welcome
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Merhaba,Hoşgeldiniz
      Benimde bir önceki aracım Bmw F20 1.16i yazılımlıydı..Sehir içi İstanbul trafiği kullanımı arada sakin arada performanslı kullanarak ortalamam 8.5-9.0 lt civarıydı..Suan insignia yı aynı sekilde kullanıyorum ortalamam 7.4-7.5 lt cok sakin kullanımlarda 6-6.5 lt lere düşürebilirsiniz..Aldıgınız arac sizi donanım olarak tatmin eder..
      Servis olarak BMW'den +1 tık daha iyi hizmet kalitesi alırsınız..Kendi aracımdan F20 den örnek vereyim..Servis danışmanı arkadasım vardı Borusan yetkili servisinde çalışan, genelde 1-3 serisi kullanıcılarına orta düzeyde 5-7 serisi müşterilerine daha iyi hizmet veriyorlardı..Benimde bakım paketim vardı kendi aracımda özellikle dikkat ettim ama genel olarak memnundum..O yüzden Opel yetkili servislerinde daha iyi hizmet alacagınıza eminim..( insignia opelin en iyi ve en üst aracı)
      15 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı cıkarmadı..(Far seviye sensörü garantiden değişti AFL hatası vermişti)
      Yalnız BMW'den sonra Opel size biraz hantal gelicektir haberiniz olsun..Özellikle ZF sanzımandan sonra tork konvektörlü sanzıman )
      Hayırlısı olsun güle güle kullanın
      34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
      Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
      http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok
        Merhaba,Hoşgeldiniz
        Benimde bir önceki aracım Bmw F20 1.16i yazılımlıydı..Sehir içi İstanbul trafiği kullanımı arada sakin arada performanslı kullanarak ortalamam 8.5-9.0 lt civarıydı..Suan insignia yı aynı sekilde kullanıyorum ortalamam 7.4-7.5 lt cok sakin kullanımlarda 6-6.5 lt lere düşürebilirsiniz..Aldıgınız arac sizi donanım olarak tatmin eder..
        Servis olarak BMW'den +1 tık daha iyi hizmet kalitesi alırsınız..Kendi aracımdan F20 den örnek vereyim..Servis danışmanı arkadasım vardı Borusan yetkili servisinde çalışan, genelde 1-3 serisi kullanıcılarına orta düzeyde 5-7 serisi müşterilerine daha iyi hizmet veriyorlardı..Benimde bakım paketim vardı kendi aracımda özellikle dikkat ettim ama genel olarak memnundum..O yüzden Opel yetkili servislerinde daha iyi hizmet alacagınıza eminim..( insignia opelin en iyi ve en üst aracı)
        15 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı cıkarmadı..(Far seviye sensörü garantiden değişti AFL hatası vermişti)
        Yalnız BMW'den sonra Opel size biraz hantal gelicektir haberiniz olsun..Özellikle ZF sanzımandan sonra tork konvektörlü sanzıman )
        Hantal geleceğini biliyorum. Arada 0-100 değerlerinde 3-3.5 saniye fark var neredeyse. Bu aracıda performans için almıyorum açıkcası. Teknolojiyi seven biriyim ve bu aracın bu fiyata verdiği donanımlar beni gerçekten cezbetti diyebilirim. Dış tasarımı da çok etkiledi. Özellikle siyah ve opc paketli olması. F30 316i aracımla sakin kullanımla şehir içinde 7.1 lt gibi değerleri yakalayabiliyorum. Genel ortalamam ise 7.4-7.7 arası. Biraz performanslı kullansam bu değerler 8-8.5 lt arası. Bu araçta performans aramadığım için sakin kullanımla iyi değerler yakalayabileceğime inanıyorum. Evim Ankara'nın dışında ve trafiğe pek girmiyorum. Haftada 3-4 kez anca giriyorum oda sağlam trafik oluyor zaten. Bakalım inşallah beni üzmez.

Duyduğum kadarıyla sorunsuz bir araç. Özellikle son üretilen aracı almam da bir artı benim için. Bütün sorunlarından arınmış bir şekilde geliyor sonuçta.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: atatuncel
          Orjinal yazı sahibi: hsn_gok
          Merhaba,Hoşgeldiniz
          Hantal geleceğini biliyorum. Arada 0-100 değerlerinde 3-3.5 saniye fark var neredeyse. Bu aracıda performans için almıyorum açıkcası. Teknolojiyi seven biriyim ve bu aracın bu fiyata verdiği donanımlar beni gerçekten cezbetti diyebilirim. Dış tasarımı da çok etkiledi. Özellikle siyah ve opc paketli olması. F30 316i aracımla sakin kullanımla şehir içinde 7.1 lt gibi değerleri yakalayabiliyorum. Genel ortalamam ise 7.4-7.7 arası. Biraz performanslı kullansam bu değerler 8-8.5 lt arası. Bu araçta performans aramadığım için sakin kullanımla iyi değerler yakalayabileceğime inanıyorum. Evim Ankara'nın dışında ve trafiğe pek girmiyorum. Haftada 3-4 kez anca giriyorum oda sağlam trafik oluyor zaten. Bakalım inşallah beni üzmez.

Duyduğum kadarıyla sorunsuz bir araç. Özellikle son üretilen aracı almam da bir artı benim için. Bütün sorunlarından arınmış bir şekilde geliyor sonuçta.
          +1 kesinlikle..
          34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
          Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
          http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
              2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

welcome

Yeni aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hoşgeldiniz
                    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

welcome

Yorum

herkese tesekkur ederim.

Yorum

welcome

Aracınız hayırlı olsun
                          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome

Hayırlı olsun
                            İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

İşleniyor...
                            X