Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AYDIN'dan herkese merhaba ve kücük bir problemle birlikte :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AYDIN'dan herkese merhaba ve kücük bir problemle birlikte :)

merhabalar adım kadir aranıza yeni katılıyorum aslında uzun zamandır forumda takipteyim bende kendimi göstereyim dedim

yaklasık 4 aydır 2009 model insignia 1.6 turbo cosmo kullanıcısıyım

Allah cc kimseye kaza bela vermesin insallah

bu arada cok tartısılan yakıt ortalaması meselesi icin ortalamam s.içi 9.2 ş.dısı 4.9

kücük bir sorunum var yardım ederseniz cok sevinirim

önceleri turboda bi kararsızlık bi eksiklik var gibi geliyordu anlık gaz kesme gibi
    önemsemedim hersey toz pembeydi
    sonra iki hafta kadar once aydın kusadası yolunda yokuş cıkarken bi tıkanma oldu cekişten düstü hemen akabinde servise götürün ibaresi cıktı
    aracı dinlendirdim biraz ardına calıstırdım fakat titreyerek sarsılarak yürüdü
    ardına servise basvurdum aydın surtaş opel bayisinde pc baglantısı yapılan makine arızalı(!) oldugu icin arızayı göremedik ilgilenmediler bende boynum bükük eve geldim
    bende kendi özel servisim ki eski aracım olan vw ni götürdügüm canciger insanlara ögrenmek icin turbo kısmını beraber söktük ve birde ne görelim
    manifold çatlamış turboda hiç bir sorun yok acaba bu problemle ilk karsılasan ben miyim cok merak ediyorum
    resimde atıyorum nasıl çözebiliriz siz sevgili forumdaşlarımın yardımlarını bekliyorum

Ynt: AYDIN'dan herkese merhaba ve kücük bir problemle birlikte

cidden manifold çatlamış yarılmış adeta... geçmiş olsun. çıkmacıdan rahatça bulabilirsiniz. nasıl çatlar cidden çok ilginç.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçmiş olsun
      İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Geçmiş olsun.
        OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Gecmis olsun,manifold malesef daha oncede bir kac aractada catladi,cikmasi belki bulunur eger bulunmaz
          Ise turbo ile birlikte geliyor servise.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun, aydın'ın neresindesiniz?

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz, arızanız için geçmiş olsun.

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome geçmiş olsun
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Ilginize tesekkur ederim

Aydın merkezdeyim

Servisin soyledigi benden onceki kullanici uzun yolda kullanmis araci ve motoru cok sıkıştırmış sicak soguk derken bende patladi demekki

Once izmirden fiyat aldik 4000civari bi fiyat soylediler (turbo+manifold) su an icin cok fazla bir rakam oldugu icim alternatif kanallara yoneldik
                    500tl ye yan sanayi manifold bulduk izmirden ne derece saglikli olur bilmiyorum bu araclar yan sanayi urunleri ne derece kabul ediyor
                    Umarim basiniza gelmez bu ariza arac cok fazla sıkıştırmaya gelmiyor catliyor

Yorum

Hosgeldiniz..Gecmiş olsun
                      34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
                      Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
                      http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Öncelikle hoşgeldiniz ve geçmiş olsun. Soruna gelince parça değiştirmeden önce Sun-Fix isimli çift karışım macun tarzı bi yapıştırıcı var. Güzel bir ürün şanzuman dişlisi tamir eden gördüm. Güzelce temizlenip yüzey denenebilir. Paketi 10 lira civarı olması lazım denemekten zarar gelmez bence..
                        Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                        +DVD 800 Navi
                        +19" Jant
                        +Prins Vsı 1.0

Yorum

welcome

Geçmiş olsun. İnşallah asgari masrafla halledersiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil
                              Öncelikle hoşgeldiniz ve geçmiş olsun. Soruna gelince parça değiştirmeden önce Sun-Fix isimli çift karışım macun tarzı bi yapıştırıcı var. Güzel bir ürün şanzuman dişlisi tamir eden gördüm. Güzelce temizlenip yüzey denenebilir. Paketi 10 lira civarı olması lazım denemekten zarar gelmez bence..
                              Kesinlikle sun fix denenebilir.internetten videolarını izleyin.
                              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İşleniyor...
                              X