Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alan arkadaşlara sorular ve tanışma :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia alan arkadaşlara sorular ve tanışma

Orjinal yazı sahibi: murat121
    Orjinal yazı sahibi: Hasancaniscan
    Bugün bayide aldığım fiyat
    seramik kaplama + koltuk ve motor koruma + ön kaput ve eşik jelatin koruma + ön cam , ön şoför ve yolcu camı filmi + izolasyon 2500TL

Nasıl arkadaşlar fiyat yorumlarmısınız
    Gereksiz bir harcama olur bence. 150 liraya film çektirirsiniz camlara.200 lirayada pasta cila çektirirsiniz tamam olur. Seramik kaplama yı biraz abartıyorlar pek işe yaramıyor bence.
    Hocam bilemiyorum sıfır araba diye de yapayım kafam rahat olsun diyorum. Sonuçta hepsi garantili.

Yorum

Ben üşenmedim, sitenin 'boya koruma-wax' bölümünde seramik kaplama ile ilgili yazılanların çok büyük çoğunluğunu okudum. Seramik kaplama başlıklarının hemen hepsini okudum.

Kaba bir yüzde verecek olursak yazılanların 80%'i olumsuz. Yapanların çoğu pişman. Aksine çok çizik olduğu yönünde şikayetler var. Bu da seramik kaplamayı yaparken (youtube'ta izleyebilirsiniz) sert süngere sarılan mikrofiber bezin, süngerin kılcal boşlukları yüzünden cilayı mikroskobik katmanlarla yaymasından kaynaklanıyor olabilir, bilemiyorum.

Yapanların çoğu da ikinci üçüncü kez yapmak zorunda kalmış.

Velhasıl ben vazgeçtim.

Yorum

Instagramda detailworks diye bir sayfa vardı orayı inceleyip bir fiyat bilgisi alın ben izlediğim kadarıyla işlerini iyi yapıyorlar beğenirseniz orada yaptırın bayide asla yaptırmayın
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
        X