Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alan arkadaşlara sorular ve tanışma :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia alan arkadaşlara sorular ve tanışma :)

Merhaba ,

Forumun ve insignianın yeni bir bireyi olarak hepinizi selamlıyorum. Uzun yıllar Ford focus kullanarak yeni bir adım attım ve Opel'e geçtim. Aracım şuan gemide İspanya'dan geliyor. Ay sonu teslim edecekler. Opel İnsignia 1.6 CDTI 136 Hp AT6 Sport beyaz renk olarak satın aldım. İlk defa sıfır araç alıyorum. Nelere dikkat etmeliyim?
    1- Garantisini uzatacağım 3 yıl
    2- Seramik kaplama , izolasyon , Koltuk ve motor koruma Ayrıca kaput koruma ve çamurluk koruma filmi yaptırmayı düşünüyorum.

Bunlar dışında yaptırmamı önerdiğiniz bir şey var mı?

Ayrıca hediye konusuna gelelim. Bayi hediye verme taraftarı değil bildiğiniz salladı beni o konuda. Bakarız dedi. Araştırmalarıma göre;

1- Karter koruma
    2- Paspas
    3- bagaj havuzu

Bu 3 hediyeyi bir çok bayi veriyor. Bence vermesi de gerekli. aldığımız araç ucuz bir araç değil sonuçta. Bununla ilgili önerileriniz var mı?

Diğer bir konu ise Araçta stepne oluyor mu? Bu hususu hiç sormadım satış temsilcisine. Bilgisi olan var ise aydınlatırsa sevinirim.

Aranıza katılmaktan onur duyuyorum. Saygılar

Ynt: İnsignia alan arkadaşlara sorular ve tanışma

welcome yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun

ben alırken koltuk koruma kaputa tam boy film ayrıca kapı eşiklerine film yaptırdım malum çoluk çocuk basıyor birde hanımların topuklu ayakkabıları çiziyor,seramik kaplama ise bana hikaye geliyor o yüzden yaptırmadım.saydığınız hediyeleri bayii mutlaka versin ki zaten çoğu veriyor ve son olarak sport larda stepne yok yerine tamir kiti koyuyorlar.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Öncelikle çok teşekkür ederim. Hediyeleri zorlasa olsa alacağım izolasyonu özellikle yaptırmak istiyorum ayrıca ön cam filmi ve kaput koruma özellikle yaptıracağım. Seramik için soru işaretleri var verdikleri fiyata göre düşüneceğim. Filmleri nekadara yaptırdınız? Ayrıca stepne olmaması kötü değilmi lastik yarıldığında tamir edemezsin

Yorum

welcome
        Simdiden hayirli ugurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun.

Ben de aracı alırken bayinin gazına gelip seramik kaplama yaptıranlardanım. Hiç beğenmedim ve sonra Ziebart boya koruma yaptırdım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome.. seramik yerine ziebart yada meguiars tan boya koruma yaptırın.. hediye konusunda ısrarcı olun.. simdiden hayırlı olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasancaniscan
              Öncelikle çok teşekkür ederim. Hediyeleri zorlasa olsa alacağım izolasyonu özellikle yaptırmak istiyorum ayrıca ön cam filmi ve kaput koruma özellikle yaptıracağım. Seramik için soru işaretleri var verdikleri fiyata göre düşüneceğim. Filmleri nekadara yaptırdınız? Ayrıca stepne olmaması kötü değilmi lastik yarıldığında tamir edemezsin
              ben tam kaput filmi eşik filmlerini ve koltuk korumayı 600 tl ye geçen sene aydın surtaş opel bayiin de yaptırdım,stepne olmaması hem kötü hem değil kötü eğer yarılırsa tamir kiti bir işe yaramaz bu kötü ama bagajda daha fazla yer oluyor bu iyi

Yorum

Aracınız hayırlı olsun.Eğer mahsuru yoksa hangi bayii ve fiyat nekadar bilgi verebilirmisiniz?

Yorum

Hayırlı olsun

welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hosgeldin. Izmir'e bir tane daha sport eklendi, hem de beyaz
                    Hayatta en hakiki mürşit ilimdir !

Yorum

Hayırlı olsun seramik kaplamayı yaptıracaksanız kesinlikle bayide değil dışarıda işini iyi yapan yerlerde yaptırın.
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Arkadaslar merhaba,

Bende insallah ay sonu insignia sport modeli ile aranizda olacagim. Normalda forum donanimda cok bakardim, insignia ozelinde sanirim burasi cok daha aktif.

Bulusmular filan, oldukca guzel bir topluluk olmus sanirim. Herkese tekrardan selamlar

Yorum

Hoş bulduk arkadaşlar.
                          Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Aslında dışarıda seramik işini çok iyi yapan bir yer tanıyorum. Fakat kaput koruma vs yaptıracağım için önce bayide yaptırayım diye düşündüm. Yani araç çıkmadan herşeyiyle tam olsun. Fakat memnun kalmayan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Seramik boya korumadan daha yararlı değil mi? İnce çizikleri koruduğu söyleniyor.
                          İzolasyon kesinlikle yaptıracağım konfor için bence çok önemli.
                          Ulaş hocam Eşik filmleri dediğiniz neresi oluyor?

Garanti uzatma 1800-1900 TL civarı dediler. Net bişey demediler yani.

Benim arkas firmasından aldığım fiyat şöyle Seramik kaplama 2000TL + (izolasyon + koltuk koruma + motor koruma 750 TL) Toplam 2750 TL fiyat aldım. Açıkçası bana çok geldi. Dışarıda daha uyguna bunlar yapılır. Ayrıca kaput koruma yok bunun içinde.

Ben aracı Mercanlar Opel den aldım 107.000 TL. Fakat daha ödeme yapmadım araç gelecek fiyatı anlaştık. Sözleşme yaptık kaparo verdim. Ayrıca araç ay sonu gelecek.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cnrcnk
                            Arkadaslar merhaba,

Bende insallah ay sonu insignia sport modeli ile aranizda olacagim. Normalda forum donanimda cok bakardim, insignia ozelinde sanirim burasi cok daha aktif.

Bulusmular filan, oldukca guzel bir topluluk olmus sanirim. Herkese tekrardan selamlar
                            Merhaba nereden aldınız aracınızı? Nekadara mal oldu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasancaniscan
                              Hoş bulduk arkadaşlar.
                              Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Aslında dışarıda seramik işini çok iyi yapan bir yer tanıyorum. Fakat kaput koruma vs yaptıracağım için önce bayide yaptırayım diye düşündüm. Yani araç çıkmadan herşeyiyle tam olsun. Fakat memnun kalmayan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. Seramik boya korumadan daha yararlı değil mi? İnce çizikleri koruduğu söyleniyor.
                              İzolasyon kesinlikle yaptıracağım konfor için bence çok önemli.
                              Ulaş hocam Eşik filmleri dediğiniz neresi oluyor?

Garanti uzatma 1800-1900 TL civarı dediler. Net bişey demediler yani.

Benim arkas firmasından aldığım fiyat şöyle Seramik kaplama 2000TL + (izolasyon + koltuk koruma + motor koruma 750 TL) Toplam 2750 TL fiyat aldım. Açıkçası bana çok geldi. Dışarıda daha uyguna bunlar yapılır. Ayrıca kaput koruma yok bunun içinde.

Ben aracı Mercanlar Opel den aldım 107.000 TL. Fakat daha ödeme yapmadım araç gelecek fiyatı anlaştık. Sözleşme yaptık kaparo verdim. Ayrıca araç ay sonu gelecek.
                              önde insignia yazan metal bir kaplama var onun çevresi arkada da aynı bölgenin tamamı

Yorum

İşleniyor...
                              X