Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve tekrar insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve tekrar insignia

MERHABA ARKADAŞLAR 5 AY ÖNCE INSIGNIA 1.6 CDTI ELEGANCE EDITION ALDIM BUNDAN ONCE DE 2.0 TURBO VARDI

Yorum

Siz de hoşgeldiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı olsun...
        OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Hayırlı olsun..

Yorum

allah kazasız belasız sürüsler nasip etsin hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

Yorum

Hayırlı olsun
                Zamanlaması da manidar olmuş (ötv öncesi sanırım)

Yorum

Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah(amin)
                  2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

teşkkürler sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için
                    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                      Hayırlı olsun
                      Zamanlaması da manidar olmuş (ötv öncesi sanırım)
                      evet ötv artmadan 1 hafta önce aldim peşinde abime'de bir tane cosmo sipariş etik malesef abimin arabası ötv de nasbini aldi abimde yarın aracını teslim aliyor.. ayrica abimide benimda araclarımız gemide gelirken hafif bir kac leke kaportada vardı gözle çok fazla yakında bakmadıkca lekler gözkmüyor lekelerden dolayı her araç için 5.000 tl indirim ayreten aldik abimde ötv farkını ordan çıramış oldu. ben bayağı indirim aldim karli çıktım cok şükür.
                      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

bu arada nerdeyse tüm aileyi opelci yaptım eski kasada kuzenlerıme aldırdım kuzenmın biri 2 ay önce eski kasa insignia satı D 250 amg aldi 182 bin tl ye şu an bin pişman yemın edıyor senin araban kadar zevak almıyorum diyor diger kuzen aud a4 aldi oda yani pişman ) insignia hem konfor hem gösteriş hem diger marakalara fiyat uygun diyor

Yorum

İşleniyor...
                        X