Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• merhaba

merhaba arkadaşlar 2016 insignia cosmo 1.6 cdti otomatik still paketle aranıza katıldım. şu an görev icabı bitlisteyim. kış lastiği takarken lastikçi 19 inç jantlarımı bir güzel çizdi. bunların lokal boyası kolay olur mu sizce ? tak çıkar yapmamak için 1 takım daha 19 inç jant almak istiyorum ama still pakette olan jantlardan takım olarak satan var mı bildiğiniz? bu jantlara lastik basınç sensörü takınca tanıtması da sorun anladığım kadarıyla. burada en yakın servis 150 km ötede ne yapayıım bilimedim.

Ynt: merhaba

welcome
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

welcome Ara sıra forumda satanlar oluyor satılık bölümünü takip edebilirsiniz
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

welcome
          Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

welcome
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Benim de kışlık için ayrı takımım var. Ben sensörle uğraşmadım, takmadan biniyorum. Sadece araç ilk çalıştığında ekranda sensör bulunamadı bilgisi çıkıyor. Yazıyı kapatıp devam ediyorum. Uyarı ışığı ise sönmüyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                X