Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmit'ten selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzmit'ten selamlar

merhabalar,
    ismim Emre. İzmit'te yaşıyorum. bir lastik firmasında çalışıyorum.
    bir süredir konuları takip etmeye çalışıyorum. hiç kullanmadım ancak özellikle 2. el fiyatına göre en mantıklı araç insignia gibi duruyor.
    50/60 bin TL civarında o dolulukta 4-5 yaşında baska D sınıfı araç var mı bilemiyorum..

insignia sports tourer alma niyetim var. ilanları araştırıyorum. 7 yıldır kullandıgım benzinli easytronic astra hb 'den sonra sanırım iyi gelecektir... hayırlısı bakalım..

Ynt: İzmit'ten selamlar

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

welcome

Verdiğiniz Para Karşılığında Alabileceğiniz En iyi Araç Insignia dır.

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
              X