Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bursa'dan selamlar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bursa'dan selamlar.

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
    welcome
    Güzel ve keyifli bir araç siparişi vermişsiniz güle güle kullanın şimdiden
    Aslında cosmo istiyordum ama sunroof ve çgp2 aynı anda bulmak imkansız olduğu için sport'a yöneldim. Yaşım genç ama çok kollu cosmo jantın oturaklılığı daha çok hoşuma gidiyor nedense. Uzun yıllar kullanmayı düşündüğüm için ileride belki de iyi ki sport olmuş derim kimbilir.

Opc line gövde kiti fazla iddialı gibi bana göre ama Sport'a yönlendiren bir başka neden de yan destekleri daha iyi olan ve kumaş olan, yumuşak koltuklar. Bildiğim kadarıyla hem full kumaş hem de hafızalı koltuk piyasada yok gibi bir şey. Genelde deri+hafıza kombinasyonu görülüyor.

Yorum

Hayırlı Olsun.

Yorum

Teşekkürler.

Yorum

Hoşgeldiniz.Bende sizin gibi ay başında gelecek olan araçlardan birinin kaporasını verdim.Bugün arayıp zamlardan etkileneceğimi söylediler,sizde böyle bir durum söz konusu mudur ?
          1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: caglarozyildirim
            Hoşgeldiniz.Bende sizin gibi ay başında gelecek olan araçlardan birinin kaporasını verdim.Bugün arayıp zamlardan etkileneceğimi söylediler,sizde böyle bir durum söz konusu mudur ?
            Benim süreç enteresan gelişti. Genel zam gelmeden bir gün önce telefonla bayiileri arıyordum tek tek. İstediğim aracı İstanbul'da buldum. Arkadaşla 1 saat sonra tekrar telefonlaştığımızda aracın aynı dakika içinde başka birine opsiyonlandığı söylendi. Bu krizi çözmek için de aynı donanımda başka bir araç bulucaz size dendi ve ertesi gün arandığımda ay sonu gelecek bir araba bulduğunu ve eğer istersem özür anlamında sadece 500 lira zamla opsiyonlayacağını söyledi. Ben de el mahkum kabul ettim çünkü Türkiye'nin 4 bir yanını aradığım için biliyorum, araç yok, kasımda gelecekler de 1500-2000 zamlı.

Faturaya aracın fiyatını konuştuğumuz şekilde yazıp, imzalayıp fotoğrafını gönderdi.

Yani bu saatten sonra bir artış yaparlarsa artık büyük ayıp olur. Özetle böyle gelişti süreç.

Yorum

Hoşgeldiniz.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hoşbulduk sağolun.

Yorum

Çoşkun kardeşim hayırlı olsun inşallah bizimkide aysonu gelir de hayırlısı ile teslim alırız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: racerant
                    Çoşkun kardeşim hayırlı olsun inşallah bizimkide aysonu gelir de hayırlısı ile teslim alırız.
                    Amin cümlemize kazasız belasız sürüşler, size de hayırlı olsun. Sıkıntısız sorunsuz teslim alırız inşallah

Yorum

İşleniyor...
                    X