Herkese Merhaba.Aranıza yeni katıldım ancak şuan silahsız asker gibiym ) çünkü daha istediğim İnsigniayı bulamadım.1.6Turbo Cosmo donanım düşünüyorum.Bu arada adım Özgür EKİNCİ.İstanbul'da yaşıyorum 36 yaşındayım ve bilişim uzmanıyım.Herkese İyi forumlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese Selamlar..
Collapse
X
-
Ynt: Herkese Selamlar..
Hoşbulduk kardeşim.Şaşırtıcı şekilde ilk mesajı sen attın bana..Şaşırtıcı olan tarafı senin imzandaki aracı gördükten sonra İnsignia almaya karar vermiştim İlk flaşı o resim patlattı diyelim sonrasında özelliklerini inceledim ve aracın hayranı oldum.O imzadaki araba 1.6 Turbo ve Cosmo donanım galiba.Bunun dışında OPC bady kiti var üzerinde yanılmıyorsam.Orjinalmi yoksa sonradanmyaptırdın bady kiti ve Cosmodan başka bir + varmı araçta paket olarak.İlk mesajı atmasaydın bunları hiç sormayacaktım belkide Şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
Ynt: Herkese Selamlar..
Orjinal yazı sahibi: BOZOHoşbulduk kardeşim.Şaşırtıcı şekilde ilk mesajı sen attın bana..Şaşırtıcı olan tarafı senin imzandaki aracı gördükten sonra İnsignia almaya karar vermiştim İlk flaşı o resim patlattı diyelim sonrasında özelliklerini inceledim ve aracın hayranı oldum.O imzadaki araba 1.6 Turbo ve Cosmo donanım galiba.Bunun dışında OPC bady kiti var üzerinde yanılmıyorsam.Orjinalmi yoksa sonradanmyaptırdın bady kiti ve Cosmodan başka bir + varmı araçta paket olarak.İlk mesajı atmasaydın bunları hiç sormayacaktım belkide Şimdiden teşekkürler.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum