Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Selamlar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Selamlar..

Herkese Merhaba.Aranıza yeni katıldım ancak şuan silahsız asker gibiym ) çünkü daha istediğim İnsigniayı bulamadım.1.6Turbo Cosmo donanım düşünüyorum.Bu arada adım Özgür EKİNCİ.İstanbul'da yaşıyorum 36 yaşındayım ve bilişim uzmanıyım.Herkese İyi forumlar.

Ynt: Herkese Selamlar..

welcome
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hoşbulduk kardeşim.Şaşırtıcı şekilde ilk mesajı sen attın bana..Şaşırtıcı olan tarafı senin imzandaki aracı gördükten sonra İnsignia almaya karar vermiştim İlk flaşı o resim patlattı diyelim sonrasında özelliklerini inceledim ve aracın hayranı oldum.O imzadaki araba 1.6 Turbo ve Cosmo donanım galiba.Bunun dışında OPC bady kiti var üzerinde yanılmıyorsam.Orjinalmi yoksa sonradanmyaptırdın bady kiti ve Cosmodan başka bir + varmı araçta paket olarak.İlk mesajı atmasaydın bunları hiç sormayacaktım belkide Şimdiden teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BOZO
        Hoşbulduk kardeşim.Şaşırtıcı şekilde ilk mesajı sen attın bana..Şaşırtıcı olan tarafı senin imzandaki aracı gördükten sonra İnsignia almaya karar vermiştim İlk flaşı o resim patlattı diyelim sonrasında özelliklerini inceledim ve aracın hayranı oldum.O imzadaki araba 1.6 Turbo ve Cosmo donanım galiba.Bunun dışında OPC bady kiti var üzerinde yanılmıyorsam.Orjinalmi yoksa sonradanmyaptırdın bady kiti ve Cosmodan başka bir + varmı araçta paket olarak.İlk mesajı atmasaydın bunları hiç sormayacaktım belkide Şimdiden teşekkürler.
        O araç benim eski eski aracımdı,ama aracı Dostum Erhan KETEN yapmıştır herşeyi orjinal parçalarla yapılmıştı.Efsaneydi.
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
            X