Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• merhaba

merhaba 2011 model opel insignia 2.0 ctdi cosmo kullanıcısıyım istanbuldan aranıza katıldım aklıma takılan sorunları soruları zaman buldukça sizlere danışacağım iyi günler wsh

Ynt: merhaba

welcome
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Seyitcan Bey Merhaba,

Hoşgeldiniz...Bende forma yeni katıldım, 2.0CDTİ hakkında görüşleriniz (yakıt, konfor, vites geçişleri vs.) nedir, benimde bir süredir yakından takip ettiğim bir araç.

şimdiden teşekkürler..

Yorum

welcome
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

adnan bey aracımın ilk sahibiyim aldıgımdan beri aracım tık demedi turbo hortumu patlatma gibi kronik bir hastalığı var benim aracım 150.000 km de ben 2 kere değiştirdim ama çok değiştiren oluyormuş bu hortumu yakıt konusunda ben oldukca memnunum 2.0 motor bir araca göre inanılmaz bana sorarsanız aracımla tek basıma uzun yolda tam 970 kilometre yol gittim 27-33 kuruş arasıda bir yakıt tüketimi var aracımın

Yorum

welcome
            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

welcome

Yaşınız 17 mi ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

19 yaşındayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seyitcan
                  adnan bey aracımın ilk sahibiyim aldıgımdan beri aracım tık demedi turbo hortumu patlatma gibi kronik bir hastalığı var benim aracım 150.000 km de ben 2 kere değiştirdim ama çok değiştiren oluyormuş bu hortumu yakıt konusunda ben oldukca memnunum 2.0 motor bir araca göre inanılmaz bana sorarsanız aracımla tek basıma uzun yolda tam 970 kilometre yol gittim 27-33 kuruş arasıda bir yakıt tüketimi var aracımın
                  Aracınız 2011 model ve ilk sahibi iseniz yaşınızda 19 ise bugüne kadar bize öğretilen matematik kurallarına aykırı.Size soru soran adnan beyin yaşını da görünce bizim foruma her yaştan katılımcı olması mutlu etti. ihihi ihihi
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome
                      OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

welcome
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                              X