merhaba 2011 model opel insignia 2.0 ctdi cosmo kullanıcısıyım istanbuldan aranıza katıldım aklıma takılan sorunları soruları zaman buldukça sizlere danışacağım iyi günler wsh
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba
Collapse
X
-
Ynt: merhaba
adnan bey aracımın ilk sahibiyim aldıgımdan beri aracım tık demedi turbo hortumu patlatma gibi kronik bir hastalığı var benim aracım 150.000 km de ben 2 kere değiştirdim ama çok değiştiren oluyormuş bu hortumu yakıt konusunda ben oldukca memnunum 2.0 motor bir araca göre inanılmaz bana sorarsanız aracımla tek basıma uzun yolda tam 970 kilometre yol gittim 27-33 kuruş arasıda bir yakıt tüketimi var aracımın
Yorum
-
Ynt: merhaba
Orjinal yazı sahibi: seyitcanadnan bey aracımın ilk sahibiyim aldıgımdan beri aracım tık demedi turbo hortumu patlatma gibi kronik bir hastalığı var benim aracım 150.000 km de ben 2 kere değiştirdim ama çok değiştiren oluyormuş bu hortumu yakıt konusunda ben oldukca memnunum 2.0 motor bir araca göre inanılmaz bana sorarsanız aracımla tek basıma uzun yolda tam 970 kilometre yol gittim 27-33 kuruş arasıda bir yakıt tüketimi var aracımın"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
Yorum