Duyuru

Collapse
No announcement yet.

S.a

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• S.a

Herkese merhaba. Foruma kısa zaman önce katıldım kendimi tanıtma fırsatı ancak bulabildim.

Audi A3 1.6 TDI 110hp Ambition S Tronic cam tavan full led 117.500 fiyat aldım arkadaşlar. İnsignia 1.6CDTİ sport opc line 110.000 fiyat aldım. Öneri ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ynt: S.a

welcome
    2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
    NAMI DİĞER "GEMİCİK"
    '34 JU 7764'

Yorum

welcome
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Merhaba
        A3 ve insignia çok farklı
        Benim kararım insigniadan yana olurdu 2 aracıda test edin derim. Bizim gökhanda 2 araçda var kendisi bir yorum yapsa daha faydalı olabilir

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

welcome

A3 ile İzmir-İstanbul arası git-gel yaptım. Bir kere kompakt tasarımından dolayı Insignia'ya göre alt sınıf olduğunu hemen belli ediyor. Insignia'ya göre daha hafif ve daha az yakıyor. Ancak o motorla "ben hız sınırı arabasıyım" diyor. 110-120'yi geçmeden tatlı tatlı sürülecek araba. Daha çok faydası şehir içi yollarda görülecektir. Ayrıca bir premium hastalığı olarak boşu gerçekten boş bir araba. Yani tamam kaliteden kısmamışlar da kapı kulbunda anahtarsız girişin düğme yeri olur düğme olmaz mı. Tabi benim dediğim şirketlerin kiraladığı boş donanım versiyonu. İnşallah sizin teklif aldığınız dolusudur.

Not: Şimdi biri çıkar ben 180'den aşağı inmiyorum ne tatlısı der, bir şey diyemem. Bunlar kişisel görüşlerimdir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

ikisi karşılaştırılmaz bence audide daha yeni teknoloji ve değişik kullanışlılıklar keşfedebilirsiniz ama bence segmentten daha değerli birşey yok. a3'ü seçmek için tek sebep bence yaşınız olmalı ama insignia sport'ta fazlasıyla sportif bir araç
                InsigniaTEAM

Yorum

Anlıyorum. Peki o zaman şöyle bir sorum olacak. Ben bu iki arabadan birini alacağım o kesin. 2 yıl sonra satmak istedim beni ikinci elde hangisi daha çok üzer ? Araba eskimeyen değiştirme taraftarıyım ben. Gönlüm insigniadan yana ama babam A3 te ısrarcı. İnsignia da Yeni kasa gelecek olması soru işaretleri yaratıyor insanda

Yorum

welcome

her iki aracıda kullandım audinin artıları; dizel olmasına rağmen çok sessiz bir araç , ikinci elde opel ile kıyas dahi olmaz adamların malı para ediyor (ikinci elden kastım 90000 tl üzerindeki araçlarda), yakıt konusunda yeni nesil motordan kaynaklı olarak çok cimri bu noktada da opelden öndedir. eksilerine gelecek olursak boyutlardan dolayı insignianın iç mekanı daha ferah kullanışlı fakat audide helede boy olarak 180cm üzeri iseniz çok bunaltıyor. Kardeşimin bebeği olduğunda dolayıda bebek arabası ve bir bavul koyduğunda bagaj doluyor. Belki yapan vardır ama ben kardeşimin aracını yarım saat zorladım yokuş aşağı bile 205 i hiç geçemedik. ara viteslerde de bir serilik bir alıp yürüme göremessiniz 110 bg EDC bir fluence tokatlar gider bu da canınızı sıkabilir. A3 gerçekten tam bir şehir içi aracı.

Opele gelecek olursak geniş iç mekan , audiye nazaran daha uygun servis, vag grubu dediğimiz (audi vw seat skoda) araçlarda sanayidyede gitseniz fatura fazla çıkacaktır. Ama opelde sanayide garanti sonrasında çok rahat edersiniz. opel bildiğim kadarıyla hala active select şanzıman kullanmakta bu şanzımanla ilgili normal veya kronik bir sorun hiç duymadım . neredeyse sorunsuz bir sistem. Şanzımandan bahsetme sebebim vag grubunun kullandığı DSG STronic gibi sistemlerde çok fazla sorun çıktığı biliniyor. ve sanayide bile yaptırsanız çok yüksek meblağ lar çıkacaktır. ayrıca vag grupları tok satıcı olduklarında dolayı servislerinde çıldırabilirsiniz. çünkü gerçekten sağlam adamı delirtirler. ve bir çok kronik hatayı bile garanti kapsamına almazlar devamlı müşteri iyi müşteri kral müşteri gibi üç kuruş indirimlerle insanların gözünü boyayıp çatır çatır paranızı alırlar. Forumdaki eski konuları araştırırsanız insanların opel servislerinde neleri garantiye soktuklarını görebilirsiniz. Servis yedek parça geniş kullanım noktasında insignia gerçekten iyidir. eğer seneye satmam 2-3 yıl kullanırım diyorsanız mutlaka opel alın.
                    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                      X