Ben Serdar , Zonguldak da yaşıyorum.Ticaretle uğraşıyorum. Uzun yillardir Passat kullaniyorken ilk sifir arac markam olan Opel e yine bir sifir aracla 16 sene sonra dönüş yaptik.insallah hayirli olur.Henuz teslim almamakla beraber (sanırım cuma) insignia 1.6 cdti at6 cosmo+çgpk2 parlak gri renk araç ile insignia ya geçeceğiz. Hepinize kazasiz , keyifli sürüşler diliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selamun Aleyküm Arkadaşlar :)
Collapse
X
-
Ynt: Selamun Aleyküm Arkadaşlar
suan 1.2 lpg li 2011 hb aveo kullanıyorum km de şehirdışı 20 kuruş yakıyorum motor ufak oldugundan zorlanıyor isteristemez 65 tl lik gaz ile 300km yaptım genelde 120-130 km ile gittim gece yolculugu
gelelm asıl konuya
istediğim araç artık bir çocugumda oldugundan dolayı sedan malum benim aveo ya bagaj koymayı unutmuşlar
limitim 45000-50000 tl bandı bu nedenle 1.4 insignia dizel linea yada civic düşünüyorum
ancak 1.4 insignia daha agır basmaya başladı
merak ettiğim benzinli insignia ile yakıt sarfiyatım ne kadar olur lpg li insignia da nasıl olur hatta 1.4 lpg li güvenerek alınırmı
genelde günde şehir içi çok yogun olmayan trafikte 20 km yapıyorum ayda da maximum 1000 km yi görmüyorumdur belki
sizlerin fikirlerini rica eder
iyi günler dilerim
0 | |
Yorum
Yorum