Duyuru

Collapse
No announcement yet.

multimedya oynatma ile ilgili

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• multimedya oynatma ile ilgili

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 2015 1.6 dizel otomatik cosmo still paket aracım. intellilink multimedya var. malum araç hareket halinde iken avi ve mp4 formatındaki videoları oynatmıyor. sadece park konumunda izleyebiliyorum. opele mail attım ve opel türkiyeyi aradım güvenliğiniz için araclarımız hareket halinde iken izleyemezsiniz dediler ve suan halahazırda herhangi bir yazılım yok dediler. bu konuda bilgisi olan varmı. yada bir cözüm önerisi olan varmı acaba??

Ynt: multimedya oynatma ile ilgili

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome.. şu konuyu bir inceleyin.. http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=17981.0

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Benim de merak ettiğim bir konu

Yorum

Güvenlik standartları gereği opelden gelecek bir yazılım beklemeyin zaten bu yazılım ile seyir halinde izlenmesini engellemişler eminimki aslında bilgisayar dilinde 0 ı 1 yapıp düzelecek birşeydir ama biz müdahale edemiyoruz.
          Neyse çözüm araçlarımıza interface taktırarak bu işi ve daha fazla özelliği kullanmak... Paylaşılan linki inceleyiniz.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
          X