Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
#1 aynen Murat abi Yazılımlı , Valla Geçen Ferrariye kafa tuttum 248 ibrede bıraktım bu arada ortaköy yukarısından Otobanda gece saat 3:40 civarında Oldu bu olay dün gece
Ferrari insigniayı ciddiye alıp bastı mı o kadar? Şaka bir yana hız felakettir.Sinan Çetinin oğlu 2 aileyi yaktı.Altımızdaki araçların markası ne olursa olsun 4 lastik üzerinde elektronik devrelerle yürüyen bir sistem.Araç standart 195 hp bi turbo olandan ise 45 hp sadece yazılım ile kuvvetlendirilebiliyor mu? Bizim 180 hp için 25-30 bg yazılımla arttırılabiliyor deniyordu.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Bence insignia diyip geçmemeliyiz , Güçlendirilmiş motor ve Performans güncellemeleri ile çok mutlu sonuçlar elde edebiliriz , yani aracımı seviyorum ve Beni asla yüz üstü bırakmadı
Bence insignia diyip geçmemeliyiz , Güçlendirilmiş motor ve Performans güncellemeleri ile çok mutlu sonuçlar elde edebiliriz , yani aracımı seviyorum ve Beni asla yüz üstü bırakmadı
Şimdilik
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum