Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmitten 1.4 t insignia ile herkese merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzmitten 1.4 t insignia ile herkese merhaba

Merhaba insigniateam ailesi ismim Zekeriya kocaeli izmitten aranıza katılıyorum-Sene 2000 ben daha 3 yaşındayken tanıştım opel markasıyla babam orta direk memurdur tam 15 sene bindik2.0 vectramıza ve artık ayrılık vakti gelmişti 2015 yılı eylül ayında 110 bin km deki vectramızı satıp yeni araç arayışlarına başladık babamın tadı damağında kalmış olacakki insignia alalım dediğimde hiç yadırgamadı ve 1.4 t 49 bin km de. 2012 model inignia için bu gün kapora verdik https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29074502/detay

Salı günü devrini aldığımda aranızda olmak dileğiyle

Ynt: İzmitten 1.4 t insignia ile herkese merhaba

welcome
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Yorum

Ynt: İzmitten yeni insigniamla herkese merhaba

welcome

Hayırlı olsun. Güzel günlerde binmek nasip olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome
            Hayırlı Olsun inşaallah.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hepinize teşekkür ederim.Bir sey merak ettim ben çalıştığım için araca babam gitti bakmaya acaba bu araç stil paket mi?Bu nasıl anlaşılr.

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mamlamoz
                    Hepinize teşekkür ederim.Bir sey merak ettim ben çalıştığım için araca babam gitti bakmaya acaba bu araç stil paket mi?Bu nasıl anlaşılr.
                    Hayırlı olsun, jantlara ve koltuk kafalıklarına bakılırsa stil paket olması lazım. Birde yeni stil paket var, onda AFL farlar da oluyor.
                    Bu arada satıcı ilana sunroof hariç full yazmış, full olmadığını iletiverin mümkünse
                    InsigniaTEAM

Yorum

Bildiğim kadar, bizim Sufyan Bey'in eski 2.0 cdti manuel aracı satılıktı, motoru sıfır yapıldı.
                      Bu boş edition arabaya 56.000 tl vereceğime, gözü kapalı o arabayı alırım, ağzına
                      beraber , gırtlak dolu donanım, arabada yok yok, üstelik dizel ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                        Bildiğim kadar, bizim Sufyan Bey'in eski 2.0 cdti manuel aracı satılıktı, motoru sıfır yapıldı.
                        Bu boş edition arabaya 56.000 tl vereceğime, gözü kapalı o arabayı alırım, ağzına
                        beraber , gırtlak dolu donanım, arabada yok yok, üstelik dizel ihihi
                        o araç satıldı agabey.. yanlış hatırlamıyorsam foruma üye olmuştu yeni sahibi

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome Güzel araç.. ama almışken yeni still paket yani AFL far lı olanını almanızı öneririm..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yani sabredemedik açıkçası babamda il dışından almadı burdan baktık araca bi tek navigasyon taktırırsam beni tatmin eder tavsiye edeceğiniz bir navigasyon var mı böyle geri gorus kamerali felan butcem 1.500 malum kasko ve sigortayada baya para gidicek.

Yorum

Hayırlı olsun

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                              X