Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Jant Secimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Jant Secimi

Merhaba sitenize yeni üye oldum birkac sorum olacaktı yardimci olursaniz sevinirim .

1. Sorum Insignia Sports Tourer 2.0 140 ps orjinal pabrika cikisi jant ve lastigi 225 55 r17 ben 245 45 r18 takmak istiyorum yakitta bir artis olur mu sizce ? Aracin kullanma klavuzunda 20 inc janta kadar yolu var yaziyor . Ayrica bu jantlari taktiktan sonra kalibre ettirmek lazim mi ?

2.Sorum arabayi yeni aldigim icin gecenlerde otoban cikisi hafif asagi meilli bir yolda 130 140 kadar cikip ani fren yaptim araba beni bir saga birde sola savurdu bu bormalmi ? Yine gecenlerde viraja biraz sert girdim 130 felan viraj icin biraz fren yaptim ve araba yine savurdu ama cok deil . Daha önce megane 2 sw kullaniyordum böyle bir sorun olmamisti cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim :-). Insallah dogru yere yazmisimdir ilkkez bir forma üye oluyorum yanlis birsey yaptiysam affola :-)

Ynt: Insignia Jant Secimi

welcome

Jantı büyüttüğünüzde yada küçülttüğünüzde servis tarafından ECU calibre edilmeli

Bahsetmiş olduğunuz hızlar yüksek hızlar değil araç bir oyana bir buyana gezinmemesi lazım

Lastiklerinizi ve fren ekipmanlarınızı kontrol ettirin

Insignianın yol tutuşu bir çok araçtan daha iyi dir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Insignia Jant Secimi

Cevabinizbicin tesekkürler ön lastikler de ses yapma sorunu var cok yavas gittigimde tak tak tak die ses yapiyor lastikciye gösterdim bu lastikler ses yapar dedi ama savrulma sorunu bununla alakali deil dedi ama bana kalsa lastiklerde sorun var . Yarin 18 janlari takicam lastikler ile beraber bi deneme yapicam umarim lastiklerdendir . Ama söylede bi durum var düz yolda 130 140 felan yapip ani fren yapinca sikinti yok tek viraj da oluyor .

Yorum

İşleniyor...
      X