Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Almanyadan selam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Almanyadan selam

Orjinal yazı sahibi: Kamo
    Orjinal yazı sahibi: Insignia
    welcome
    Diğer araç signum ise insignia ile kıyas yaparmısınız?
    Ne gibi bi kiyas ?

Abimin arabasi 2004 model 1,9 cdti (150 hp)
    Full donanim, deri koltuktan Navi bixenon vesaire.....
    Vectra C nin Stajonu

Zamanında başka bir forumda signumu e sınıfı gibi anlatmıştı da kullanıcısı,o yüzden merak ettiğim bir araçtır.Şeklen dediğiniz gibi vectradan pek bir farkı yok.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ben de bir ara pek bir meraklıydım bu signumlara. Türkiyeye az sayıda ve genellikle büyük motorlu, çoğu sanırım 3.2 litre olarak geldi, ne yazık ki görünüş olarak vectradan pek farklı değil ve bence opelin ürettiği en şekilsiz araçlardan biridir vectra c'ler (GTS'ler hariç) pek de tutulmadı.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Ben de bir ara pek bir meraklıydım bu signumlara. Türkiyeye az sayıda ve genellikle büyük motorlu, çoğu sanırım 3.2 litre olarak geldi, ne yazık ki görünüş olarak vectradan pek farklı değil ve bence opelin ürettiği en şekilsiz araçlardan biridir vectra c'ler (GTS'ler hariç) pek de tutulmadı.
        Kesinlikle katılmıyorum, ben çok beğeniyorum, şuan 30.000TL civarında araç almayı düşünsem ilk tercihim olur, özellikle mercekli ve zemini karartılmış ön farlıları çok beğeniyordum, Edition'dı sanırım...

Yorum

Design edition bahsettiğiniz, o fena değil, ama vectra b'den sonra çok daha iyi dizayna sahip bir araç bekledim ben, ne yazık ki çok vasat tasarımı, hele o sedanların arka çamurluk, stop lambası ve bagaj kapağı tam facia benim gözümde.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Evet Design Edition'dı, 2003-3004 yılları için bence çok başarılı ve şık bir araçtı

Yorum

Signum candır bende beğeniyorum, arka tasarımda bir sıkıntı yok bence
              Araç E segmenti değil ama nedense Vectra'dan daha prestijli hissettiriyor

[img width=800]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/34/Opel_Signum_Facelift_1.9_CDTI_front-1.jpg[/img]

[img width=800]http://cdn.pinthiscars.com/images/opel-signum-wallpaper-1.jpg[/img]
              InsigniaTEAM

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
                X