Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar arkadaşlar İnsignia hakkında beni bilgilendirin lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar arkadaşlar İnsignia hakkında beni bilgilendirin lütfen

arkadaşlar ben insignia almayı düşünüyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?
    1_ Maksimum 50 bin tl bütçem var yeterli midir?
    2_ 150.000 km yol yapmış araçlar alınılır mı bu konuda ki düşüncelerinizi bilmek istiyorum.
    3_ 2.0 dizel araçlarda 150 bin kmye gelmiş bi araç için yakıt tüketimi ne kadar olur büyük araç neticede ?
    4_ bir depo ile 1200 km 1300 km yol yaptığını iddia eden arkadaşlar var sizce doğrumudur ?
    Şimdiden çok teşekkür ederim...

Ynt: Merhabalar arkadaşlar İnsignia hakkında beni bilgilendirin lütfen

Aramıza welcome

Ana sayfada 'tanışma' bölümünde kendinizi tanıtırsanız, hem sizi tanımış oluruz,
    hem de adet yerini bulmuş olur. Aşağıda bağlantısını verdiğim konuyu inceleyin.

Hala sorunuz varsa o zaman konuşuruz

http://insigniateam.com/forum/index.php?topic=13250.0

Yorum

yardımın için teşekkür ederim kusuruma bakmayın acemiyim

Yorum

1- 2.0 Dizel düşünüyorsanız 50.000 TL yeterli bir rakam değil. Temiz, bakımlı, düzgün 2.0 dizeller 60.000 üzeri diyebilirim.
        2- Ben alacak olsam kesinlikle 150.000'de bir dizel almak istemezdim. 80.000 km altı ve bakımlı, diri bir araç arardım.
        3- Yakıt farkı 0 kilometre bayiden çıkan araçlarda rodaj süresi olduğu için ilk 15.000 kmye kadar yüksek olabiliyor. İlk bakımdan sonra bir miktar düşüş yaşanıyor. İlerleyen kilometrelerde de kullanıcıya ve yol durumuna bağlı olarak şehir içi 30 kuruş, uzun yolda 23 kuruşa kadar düşebiliyor.
        4- Bir depo ile 1100 kilometre görmüşlüğüm var. Çok sık dur kalk yapmadan, sabit bir hızla ve sakin bir sürüş stili ile yapılabilir.

Yorum

İşleniyor...
        X