Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba Gaziantep'ten Ahmet

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: merhaba Gaziantep'ten Ahmet

Eyvallah. Hoş bulduk. arkadaşlar sizlere bir kaç sorum var. Öncelikle 1.6T cosmo max km 90.000, renk siyah yada beyaz, sanruf, joystick, tüplü ve öfkeli olması tercihimdi zira tüpsüz binemem bu araca. Abilerim hepinizin engin tecrübelerine ihtiyacım var. Ha bir de 1.4T mi 1.6T mi daha avantajlı olur. Şimdiden çok sağolun.

Yorum

Tüp düşünüyorsanız ve 140 hb sizi tatmin ediyor sa 1.4T lerde LPG li fabrika çıkışlı araçlar var ve LPG uyumlu.
      Güç ve performans istiyorsan 1.6T LPG de %100 sağlıklı değil sorun çıkarıyoror LPG li ve yavaş gidersen sorun yok ama LPG li ve hızlı gidersen sıkıntılar kendini gösteriyor birazda şans işi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoşgeldiniz. keyifli forumlar
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hoşgeldiniz.Önceki araçlarınız nedir? ona göre tavsiyede bulunalım dilerseniz.
            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Tüp düşünüyorsanız ve 140 hb sizi tatmin ediyor sa 1.4T lerde LPG li fabrika çıkışlı araçlar var ve LPG uyumlu.
              Güç ve performans istiyorsan 1.6T LPG de %100 sağlıklı değil sorun çıkarıyoror LPG li ve yavaş gidersen sorun yok ama LPG li ve hızlı gidersen sıkıntılar kendini gösteriyor birazda şans işi
              abi şöyle söyleyeyim bütçem 50.000TL ile 55.000TL arası fabrika çıkışlı tüplü olanlar yanılmıyorsam 2014 den sonra oldu haliyle onlar biraz bütçemi aşar. 140hp nin beni tatmin edip edemeyeceğini bilmiyorum çünkü performansını deneme şansım olmadı. bundan önceki aracım 1.6TDCİ 115hp focustu 1.4t lerden onun gibi performans alabilirsem elbetteki yeter bana. birde satarken hangisi daha kolay satılır zarar etmeden onu da bilemiyorum. bu arada 1.6t lerde sıkıntı çıkar demişsiniz sıkıntı sadece siboplar ise onu çelik yapabilirim veya çelik siboplu araçlar var öyle birşey alabilirim. açıkçası çok farklı fiyatlar var dolayısıyla istediğim aracın piyasasını da pek anlayamadım. birde 1.6t ve 1.4t ler tüpte ne yakar bilginiz varmı acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
                Hoşgeldiniz.Önceki araçlarınız nedir? ona göre tavsiyede bulunalım dilerseniz.
                bundan önceki aracım 2012 Focus 1.6TDCİ 115HP onun performansından çok memnundum. fakat insignia ile onu yanyana koyarsan kimse yüzüne bakmaz focusun. insignia çok hoş bir görüntüye sahip.

Yorum

Performans açısından sormuştum.En iyi araba alıp bine bildiğin arabadır.Bence 1.4 140 bg sizin işinize fazlasıyla yarayacaktır.LPG ye uyumlu performans olarak da sıkıntınız olmayacaktır.
                  2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                  2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                  2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

valla hocam gönlüm 1.6t dan yana ama bi ev işi var o sonuçlansın bakacaz artık. 1.4t kalkışlarda zayıf kalır gibime geliyor.

Yorum

sonuçta araç 1500kg. kasa ağır gelince çok yakmaz mı?

Yorum

Hoşgeldin toprağım iyi forumlar.
                        focus tan direk insignia ya geçtiğinde 1.6t veya 1.4t geçişinde pek bir fark görmeyeceksin kanaatimce.
                        tüplüden uzak dur. ben şehir içi kullanımlarda 1.6 turbo ile daha 11 in altına düşemedim.
                        Aracım 1.6 Turbo Cosmo Sport Tourer 63 binde ...

Yorum

Hoşbulduk toprağım. Valla tüpsüz de binemem bu araca. 1.4t ile 1.6t lerin fiyatları neden aynı onu anlamadım.

Yorum

1.6 Turboların donanım farkları var. bir cosmo ile elegans paket arasında çok fark var 1.4 turbolarda cosmo yok eksik çok cosmoya göre fiyatlar ondan yakın birbirine.

Yorum

welcome welcome

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                              - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                              - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

İşleniyor...
                              X