Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbuldan selam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İstanbuldan selam

welcome
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

welcome
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Hoşgeldiniz, aracınızı güzel günlerde kullanın

Yorum

welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome
              [Center]    
                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

teşekkürler güzel insanlar ,

Yorum

Bugün aracın 60000 bakımını yaptırdım. Usta (kayınpederin yıllardır goturdugu opel ustası, eskiden yetkili serviste çalışıyormus,kendi yerini acmıs )balataların kayısların iyi durumda oldugunu belirterek rutun bakım yaptı. Triggerin daha zamanı var gelince değiştiririz diyince bi mutlu oldum . Dun aksam burda 60000 trigger degisimiyle ilgili epey bişey okumustum.
                  Vites topuzundaki titreme motor kolakcıgından onunda zamanı var sadece sıktım biraz dedi. Yani volant ya da baskı balatadan olmaması mutlu etti. Senkromec e bakılmadı ,buyuk bi sorun cıkarmadıgı surecede oraya girmeyi dusunmuyorum . Bu arada sonuc ta epey iyi, vites topuzundaki o one gitme hareketi buyuk oranda azalmıs.
                  Cok sucker alt takımlar ıvır zıvır ne varsa guzel bakılmıs arac iyi durumda dedi. (ekspertizdekilerde ok demişti ama çifte onay almak mutlu etti)

Hayırlısıyla artık keyfini sürmeye başlayacağım.

Yorum

Gözünüz aydın

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                      X