Bugün aracın 60000 bakımını yaptırdım. Usta (kayınpederin yıllardır goturdugu opel ustası, eskiden yetkili serviste çalışıyormus,kendi yerini acmıs )balataların kayısların iyi durumda oldugunu belirterek rutun bakım yaptı. Triggerin daha zamanı var gelince değiştiririz diyince bi mutlu oldum . Dun aksam burda 60000 trigger degisimiyle ilgili epey bişey okumustum.
Vites topuzundaki titreme motor kolakcıgından onunda zamanı var sadece sıktım biraz dedi. Yani volant ya da baskı balatadan olmaması mutlu etti. Senkromec e bakılmadı ,buyuk bi sorun cıkarmadıgı surecede oraya girmeyi dusunmuyorum . Bu arada sonuc ta epey iyi, vites topuzundaki o one gitme hareketi buyuk oranda azalmıs.
Cok sucker alt takımlar ıvır zıvır ne varsa guzel bakılmıs arac iyi durumda dedi. (ekspertizdekilerde ok demişti ama çifte onay almak mutlu etti)
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum