Merhaba,
Ben Turgay...
Daha önce ayrı bir başlıkta önerilerinizi alarak 2014 1.6T 170HP Cosmo AT Füme renk bir araçta karar kılmıştım. İşlerimin yoğunluğundan dolayı 1 hafta kaparo ile beklettiğim aracımı dün Kocaeli Ekcan Opel Bayiiden satın aldım. Ankara'ya gelen kadar 350 km test etmiş oldum. İlk gözlemlerim şöyle:
Megane'dan sonra premium bir araç hissi verdi...
Yol tutuş kusursuz diyebilirim...
Motorun torku bir dizel motor gibi düşük devirlerde maksimuma ulaşıyor ve bu gerçekten çok iyi (Anadolu Otobanında Ankara yönündeki rampaların %90'ına vites küçültmeden tırmandı.)
130 km hızda yol ve rüzgar sesi beklediğimden biraz fazlaydı, aşırı rahatsızlık verecek kadar değil yine de...
Bose opsiyonu olmamasına rağmen ses sistemi beklediğimden çok daha iyi...
Oyuncaklı araçları çok sevdiğim için olabilir ama kokpite bayıldım
130 km/saat sabit hızda 7.8 lt ortalama ile Ankara'ya geldim...
Fiyatına göre çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum...
Herkese kazasız sorunsuz sürüşler...
Ben Turgay...
Daha önce ayrı bir başlıkta önerilerinizi alarak 2014 1.6T 170HP Cosmo AT Füme renk bir araçta karar kılmıştım. İşlerimin yoğunluğundan dolayı 1 hafta kaparo ile beklettiğim aracımı dün Kocaeli Ekcan Opel Bayiiden satın aldım. Ankara'ya gelen kadar 350 km test etmiş oldum. İlk gözlemlerim şöyle:
Megane'dan sonra premium bir araç hissi verdi...
Yol tutuş kusursuz diyebilirim...
Motorun torku bir dizel motor gibi düşük devirlerde maksimuma ulaşıyor ve bu gerçekten çok iyi (Anadolu Otobanında Ankara yönündeki rampaların %90'ına vites küçültmeden tırmandı.)
130 km hızda yol ve rüzgar sesi beklediğimden biraz fazlaydı, aşırı rahatsızlık verecek kadar değil yine de...
Bose opsiyonu olmamasına rağmen ses sistemi beklediğimden çok daha iyi...
Oyuncaklı araçları çok sevdiğim için olabilir ama kokpite bayıldım
130 km/saat sabit hızda 7.8 lt ortalama ile Ankara'ya geldim...
Fiyatına göre çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum...
Herkese kazasız sorunsuz sürüşler...
Yorum