Arkadaşlar Cümletten selamün aleyküm.Konu başlığında dediğim gibi,sabah İstanbul/İzmit-Maşukiye yaptım,tekrar.120-130 km arası gittim otobanda. 5.5 ortalama.Kartepe çıkışı dağa tırmanış 5.7 ortalama ile tamamladım.Dönüşte,Karışık kullanım,140-150-200 ile geldim ortalama 6.1 -aracım şuan 1015 km'de.Fotoğraf çekmeyi unuttum,bununda resimlerini atacağım unutmazsam Nasip olursa 8-10 nisan arası Karadeniz yapma ihtimalim var dahada iyi test edeceğim ozaman..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İSTANBUL/İZMİT ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ 5.5
Collapse
X
-
Ynt: İSTANBUL/İZMİT ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ 5.5
Bende 180 bg st ile Haftasonu Şileye gittim.10,1 lt ortalama tüketim değeri çıktı.Çok fazla da basmadım.Sizin değerleri görünce gıpta ediyor insan.
Birde şöyle bir gerçek var İnsigniayı tüketimi için 70-100 bandında kullanınca zevki çıkmadığı gibi gaz pedalına basmadan edemiyorsun.Araçlarımız afilli güzel.Yeni dizeller ile piyasada arttılar.Allah kazasız belasız az tüketimli kullanmayı nasip etsin."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Ynt: İSTANBUL/İZMİT ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ 5.5
Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelikÇok güzel değerler.Biraz daha zorlasanız ücretsiz gidecek oleyy2016 İnsignia 1.6 dizel Otomatik,Siyah.Çevregörüş 2 paketi..
Yorum
Yorum