Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MERHABALAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MERHABALAR

Orjinal yazı sahibi: rdwone
    Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
    Ahahah yaa abi bak bunun adı kader çok şaşırdım vallahi ve mutlu oldum. Abi naptın sen ya insignia falan hayırdır sport birde bak bak uzun süre sonra karşılaştığımız yere bak adamsın bu hafta sonu aracını görmeye geliyorum mekan alayım
    )) kardeşim benim ortak var kadir ona cosmo aldık çakmak yoktu sormaya gittik bana sport aldık çıktık ) cuma teslim inşaallah c.tesi pazar istediğin yerde olur beylikdüzünde aklın yolu bir selçuk insignia al keyfine bak
    çakmağı aldınız mı bari vayy abim yaa valla ne diyim şaşırdım tamam abi özelden numaramı gönderiyorum haftasonu arıycam bi maşallah deriz inşallah. aynen abi bende uzun süre sonra araç değiştirdim insignia dedim şimdilik Allah bozmasın memnunum. Sana aracı tanıtırım merak etme
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Aracınızı güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler Bu arada arkadaşınız ile karşılaşmanın güzel bir tesadüf olmuş urock urock urock

Yorum

İstanbul küçük obaa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          İstanbul küçük obaa
          Aynen anında tespiti yaptık ama bi de hadi benim ismim soyismim açık ve nette rıdvan abinin ki Rdwone falan iyi çıkardım hemen hafızamda yer etmiş
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

welcome

Yorum

welcome
              Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz, çok güzel bir araç maşallah...

Yorum

welcome
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
                          [center]
                          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

welcome

Hoşgeldiniz üstad
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome
                              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
                                [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İşleniyor...
                                X