BİRAZ GEÇTE OLSA 1.6 CDTİ AT SPORT (PARLAK GRİ) İLE ARANIZDAYIM oleyy HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MERHABALAR
Collapse
X
-
Ynt: MERHABALAR
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerHoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?Bu arada semt beylikdüzü mü Selçuk ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rdwoneOrjinal yazı sahibi: selcuktuncerHoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?Bu arada semt beylikdüzü mü Selçuk ?
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerOrjinal yazı sahibi: rdwoneOrjinal yazı sahibi: selcuktuncerHoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?Bu arada semt beylikdüzü mü Selçuk ?
Ben bir tane Selçuk Tuncer tanıyorum Ferdi baba felan
Yorum
-
Ahahah yaa abi bak bunun adı kaderçok şaşırdım vallahi ve mutlu oldum. Abi naptın sen ya insignia falan hayırdır
sport birde bak bak
uzun süre sonra karşılaştığımız yere bak
adamsın
bu hafta sonu aracını görmeye geliyorum
mekan alayım
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerAhahah yaa abi bak bunun adı kaderçok şaşırdım vallahi ve mutlu oldum. Abi naptın sen ya insignia falan hayırdır
sport birde bak bak
uzun süre sonra karşılaştığımız yere bak
adamsın
bu hafta sonu aracını görmeye geliyorum
mekan alayım
)) kardeşim benim ortak var kadir ona cosmo aldık çakmak yoktu sormaya gittik bana sport aldık çıktık
) cuma teslim inşaallah c.tesi pazar istediğin yerde olur beylikdüzünde
aklın yolu bir selçuk insignia al keyfine bak
Yorum
Yorum