BİRAZ GEÇTE OLSA 1.6 CDTİ AT SPORT (PARLAK GRİ) İLE ARANIZDAYIM oleyy HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MERHABALAR
Collapse
X
-
Ynt: MERHABALAR
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerHoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rdwoneOrjinal yazı sahibi: selcuktuncerHoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerOrjinal yazı sahibi: rdwoneOrjinal yazı sahibi: selcuktuncerHoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın. Özelliklerinden daha detaylı bahseder misiniz ?
Yorum
-
Ahahah yaa abi bak bunun adı kader çok şaşırdım vallahi ve mutlu oldum. Abi naptın sen ya insignia falan hayırdır sport birde bak bak uzun süre sonra karşılaştığımız yere bak adamsın bu hafta sonu aracını görmeye geliyorum mekan alayım1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerAhahah yaa abi bak bunun adı kader çok şaşırdım vallahi ve mutlu oldum. Abi naptın sen ya insignia falan hayırdır sport birde bak bak uzun süre sonra karşılaştığımız yere bak adamsın bu hafta sonu aracını görmeye geliyorum mekan alayım
Yorum
Yorum