Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA 1.6 DİZEL İLK İZLENİMLERİM..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA 1.6 DİZEL İLK İZLENİMLERİM..

Aklınızda olsun, araç bayiye geldiğinde neredeyse bütün ayarlar kapalı oluyor (AFL dahil), aracı alır almaz ayarları yapmayı unutmayın.
    InsigniaTEAM

Yorum

aynen çağrı. birşey sorucam menüde aynaların otomatik kapatılması diye bir seçenek var ya, bu kumanda üzerinden basılı tutunca açıp kapanmasımı yoksa kitleyince kapanması mı? sanırım basılı tutunca kapanması oluyor. çünkü kitleyince aynalar kapanmıyor
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
        aynen çağrı. birşey sorucam menüde aynaların otomatik kapatılması diye bir seçenek var ya, bu kumanda üzerinden basılı tutunca açıp kapanmasımı yoksa kitleyince kapanması mı? sanırım basılı tutunca kapanması oluyor. çünkü kitleyince aynalar kapanmıyor
        Evet basılı tutunca kapatmasını sağlıyor. Açarkende aynı şekilde basılı tutunca açıyor.
        InsigniaTEAM

Yorum

Herkese merhaba, ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.Adım Taner, İstanbul Pendikte oturuyorum, kimyagerim. Aracım İnsignia 1.6 CDTI COSMO AT gri (fümeye yakın olan renk, sitede ne diye geçiyor bilmiyorum). Aracımda ekstradan kış paketi var, bayinin elinde kalan son 2015 model olduğu için paket ekleme şansım yoktu ama fiyat olarak uygun aldım, eğer ekleme imkanım olsaydı izlemiş olduğum test videoları ve okuduğum yorumlar doğrultusunda kesinlikle en başta flexride şase sonra da Çevre Görüş Paketi 2 ekletirdim, artık bir sonraki aracımda inş. Aracın farları çok iyi, ses yalıtımı için eski aracım İ30 sonrası iyi fakat Passat ve benzeri diğer D sınıfı araçları kullanmadığım için karşılaştırmasını yapamıyorum. Lastik basınçları ekonomi için yüksek değerde olduğundan ben de değişiklik yapmadığımdan kasislerde biraz hissettiriyor, flexride olsaydı eminim çok konforlu olurdu, lastiklerin de etkisi var mı bilmiyorum, üzerinde Bridgestone Potenza 245/45 R18 SE050A lastikler var, ya da basıncı 32 psi civarlarına indirdiğimde ne kadar fark eder bilmiyorum. Geri görüş kamerasının bu donanımda standard olması da çok güzel ama bazı diğer araçlardaki gibi gizli olup da geri vitese takıldığında ortaya çıksaydı kirlenme ihtimali daha az olurdu. Genelde sakin kullandığımdan, araç yeni olması dolayısıyla zorlamak istemediğimden ve araca alışma sürecinde olduğumdan (İ30 sonrası kasanın boyut farkı çok fazla) performanslı kullanıma pek girmedim, ağırlığı itibariyle gaza hafif dokununca biraz serinkanlı hareket ediyor gibi de olsa gaza yüklendiğinizde gayet tatminkar bir şekilde hızlanıyor ama maksimum torku 2000 devir itibariyle vermesi ve tork konvertörlü tam otomatik şanzımanın performansı törpülemesi sonucunda çok fazla da performans beklememek gerekiyor, ben an itibariyle memnunum aracımdan. Boyum 1.84, araç kasa olarak büyük olmasına rağmen coupe tarzı yapısı dolayısı ile arka baş mesafesi benim boyumdaki kişiler için biraz sıkıntılı ama bekar olmam ve ailemdeki diğer kişilerin genel olarak kısa olması dolayısı ile bu da şimdilik çok sorun değil ...Torpido için sustalı anahtarla kitlenme özelliği görmedim belki bu da bir eksikliği olarak görülebilir ya da kapı ceplerinin kadife benzeri birşeyle kaplanmamış olması bu sınıf için eksiklik olarak görülebilir. Far sistemi harika, aracın görüntüsü harika, fiyatına göre sunduğu özellikler açısından F/P oranı bakımından indirimli de almış olmam dolayısı ile harika. Tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olacak, bu araca sonradan servis tarafından eklenebilen paketler nelerdir acaba? Mesela Çevre görüş paketi eklenebiliyor mu ya da en azından adaptive Cruise control (ACC)? Herkese kazasız belasız sürüşler dileğimle.

Yorum

Bu arada aynalar için soran arkadaşa ben de cevap vereyim, aracınız Cosmo donanımdaysa ve ayarlar kısmından ayna için ayarı açtıysanız; arabayı anahtarla kitledikten sonra tekrar 1 saniye kapatma tuşuna basarsanız aynaları da kapatıyor, 3 saniye basılı tutarsanız açık camlar varsa onları da kapatıyor. Açarken de aynı özellikler geçerli, 1 saniye basınca aynaları açıyor, 3 saniye basınca tüm camları da yarıya indiriyor yaz günlerinde aracın binmeden önce havalanması için.

Yorum

Aracınızı güle güle kullanın...Sormuş olduğunuz opsiyonlar sonradan ekletilemiyor malesef...

Yorum

İşleniyor...
              X