Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese merhabalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese merhabalar

Herkese merhaba. Öncelikle tesadüf eseri forumun ortaya çıkışının hikayesini, forumun fikir sahibinin benim hala oğlumla aynı yerde çalışmış olmasından ötürü 2. ağızdan dinleme şansım oldu ve gerçekten birbirine sahip çıkabilmek için ortaya atılmış olan bu fikir gerçekten çok hoşuma gitti.

Tekirdağda ikamet ediyorum, ilk insignia'mı 1 ay kadar önce aldım. 2010 1.6t lpg'li.

Burası yeri mi bilmiyorum ancak sormak istediğim pek çok soru var.

Daha evvel de bahsettiğim gibi örneğin sonradan takılmış olan navigasyon ekranımda aracın aynalarını geri vitese bağlı olarak eğme gibi özelliklere erişemiyorum. Kısacası navi ekranı sökülen ana ekranın gösterdiği araç ayarlarını göstermiyor.

Navigasyon içerisinde bulunan tv çalışmıyor.

Motor ışığı sürekli yanıyor. Lpg memesinin değşmesi gerek dendi. 200tl'imiş orjinali. en yakın zamanda değiştireceğim lpg'miz brc marka. Bazen özellikle 3. viteste araç hızlanırken sanki ayağımı gazdan çekmişim gibi güç kaybına sebep oluyor bu sorun ancak 4. vitesten sonra kayboluyor.

lpg tankını full doldurursam frenlemelerden sonra aracın içerisini koku sarıyor. Sızdırmazlık testi yaptık herhangi bir sızıtı tespit edilemedi. Ne gözle ne de cihazla basınç ölçümünde.

Koku daha çok şu şekilde oluyor, diyelim uzun yolda 170 civarı bir hızla seyrediyoruz, ileride kırmızı ışık gördük frenleyip ışıkta durduğumuzda içeriyi koku sarıyor. Ancak tankı şamandra sesi gelene kadar doldurunca bu sorun olmuyor.

Bu yazdığım sorunlar kronik sorunlar mı yoksa benim aracımın problemleri mi var gerçekten merak ediyorum.

Yaza yaklaşıca iç dış detaylı temizletip, boya koruma gibi pek çok şeyi halletmek, insignita team plakalık takmak, plaka aydınlatmalarını beyaz ampülle değiştirmek, eşik aydınlatmasını beyaz yapmak gibi planlarım var ama kaliteli ampül nereden bulurum, kaliteli temizlik işçiliği için nereye gitmeliyim sonax iyi midir gibi sorulara henüz vakıf değilim. Zamanla forumu taradıkça bulacağımı düşünüyorum.

Umuyorum zamanla aranıza karışır ben de diğer üyelere faydalı olabilecek bilgiler sunabilirim. Şimdilik herkese teşekkürler.

Ynt: Herkese merhabalar

welcome
    1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

welcome

1. sorunuz konusunda bilgim yok, onu bilenler cevaplar
      2. sorunuz lpg enjektörlerinden birisi bozuktur, püskürtmeyi tam yapamıyordur, o yüzden fakir karışım geldiği için motor arıza lambası yanar, o değişirse sıkıntınız gidebilir
      3. sorunuz ise benim aracımda da vardı, motorun oralardaki borulardan bir kaçak vardır, koku oradan geliyordur, bendeki sorun öyle hallolmuştu

Yorum

Hosgeldiniz

Yorum

welcome
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                [center]
                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

welcome
                  [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                            06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                              X