Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba

Ben Yusuf. İstanbul da yaşıyorum ve bankacıyım.
    Yaş oldu 30.
    Şuan chevrolet aveo hb aracım var ancak çocuk olunca bize yetmedi ve hem aracı büyütmeye hemde biraz daha konfor sahibi olalım diye insignia almaya karar verdik.
    Model kararını da verdim mi 2. El alıp bende aranıza katılacağım.
    Hayırlısı olur inşallah..

Saygılar..

Ynt: Merhaba

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Allah hayırlısını versin

welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Teşekkürler..
        Siz değerli forum üyelerine sormak istediğim insignia modelleri ile ilgili.
        2.el olarak bakıyorum ve yeni makyajlı kasa 2013 model Edition elenince var birde önceki kasası olan aynı model var ki ona stil paket eklenmiş.
        Görüntü olarak yeni kasa daha hoşuma gitti ama teknoloji konfor vs olarak aralarında ki farklar nelerdir? Fiyat olarak 3-4 bin yeni model olan daha yüksek.

Teknoloji yi severimm özellik olmasını isterim. Kullanıcı olarak bana bilgi verebilir misiniz.

Bu sebeple bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Yorum

welcome
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
                [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Hoşgeldiniz
                  2015 leon fr

Yorum

welcome
                    [center]
                    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

welcome

Makyajlı kasa epey elden geçirilmiş durumda, izolasyon ve konfor artırılmış. Makyajsız Edition Elegance modelinde "yeni stil paket" varsa AFL vardır. Makyajlıda ise mercekli halojen vardır, AFL seçeneği yoktur. Cosmo en yüksek modeldir, 1.4 seçeneği yoktur. 1.6 düşünüyorsanız yeni tasarım motor daha az yakıyor, eskisi ise daha sportif.

Her donanım-motor seviyesinin kendilerine göre artıları eksileri var. Daha fazla ayrıntı verirseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                          welcome

Makyajlı kasa epey elden geçirilmiş durumda, izolasyon ve konfor artırılmış. Makyajsız Edition Elegance modelinde "yeni stil paket" varsa AFL vardır. Makyajlıda ise mercekli halojen vardır, AFL seçeneği yoktur. Cosmo en yüksek modeldir, 1.4 seçeneği yoktur. 1.6 düşünüyorsanız yeni tasarım motor daha az yakıyor, eskisi ise daha sportif.

Her donanım-motor seviyesinin kendilerine göre artıları eksileri var. Daha fazla ayrıntı verirseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.
                          Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim, makyajlı kasa edition elegance modeli düşünüyorum. 56 bin tl ye kazasız boyasız 32000 km de bir seçeneğim var.Cosmo bana fiyat olarak yüksek gelecek.
                          Forumda okuduğum kadarıyla afl muhteşem bişey ama şuana kadar kullanmadığından olmazsada çok eskikliğini hissetmem sanırım. Bunun dışında elegance modelininde ruhsatta edition yazdığı gibi birşeyler okudum. Aracı almaya gittiğimde edition ile elegance birbirinden ayıran temel farklar nedir acaba?

Son olarak önceliğim konfor ve fiyat yakıt tüketimi performansın çok yüksek olması önemli değil. O yüzden 1.4 düşündüm.

Şimdiden çok teşekkürler.

Yorum

welcome welcome

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
                              X