Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba

Orjinal yazı sahibi: alekto4
    Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
    welcome

Makyajlı kasa epey elden geçirilmiş durumda, izolasyon ve konfor artırılmış. Makyajsız Edition Elegance modelinde "yeni stil paket" varsa AFL vardır. Makyajlıda ise mercekli halojen vardır, AFL seçeneği yoktur. Cosmo en yüksek modeldir, 1.4 seçeneği yoktur. 1.6 düşünüyorsanız yeni tasarım motor daha az yakıyor, eskisi ise daha sportif.

Her donanım-motor seviyesinin kendilerine göre artıları eksileri var. Daha fazla ayrıntı verirseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışırız.
    Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim, makyajlı kasa edition elegance modeli düşünüyorum. 56 bin tl ye kazasız boyasız 32000 km de bir seçeneğim var.Cosmo bana fiyat olarak yüksek gelecek.
    Forumda okuduğum kadarıyla afl muhteşem bişey ama şuana kadar kullanmadığından olmazsada çok eskikliğini hissetmem sanırım. Bunun dışında elegance modelininde ruhsatta edition yazdığı gibi birşeyler okudum. Aracı almaya gittiğimde edition ile elegance birbirinden ayıran temel farklar nedir acaba?

Son olarak önceliğim konfor ve fiyat yakıt tüketimi performansın çok yüksek olması önemli değil. O yüzden 1.4 düşündüm.

Şimdiden çok teşekkürler.
    O seçeneğin ilanını ben de gördüm, 35 T... ile başlayan bir plakası var. Fiyatı uygun. AFL, kullananlar için olmazsa olmaz tabi ki ama mercekli halojen kullanıcılarından da bilgi almak gerekir aydınlatma becerisi için. Ruhsatta Edition yazmasının sebebi Elegance'ın kağıt üzerinde paket gözükmesi. En temel ve değiştirilemez fark boş Edition'da elektonik park freni yerine el freni olması. Ayrıca elektronik değil manuel klima var. 1.4T için hem güçlü hem ekonomik olduğu yönünde yorumlar var. Üstelik motor hem yazılım hem LPG destekliyor. İsterseniz üzerinde oynayabilirsiniz de. Her şeyden önemlisi ne alırsanız alın önce hayırlısı olsun

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz,şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome
        Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

welcome
          06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Hoşgeldiniz..

Yorum

Cümleten hoşbulduk..

Yorum

İşleniyor...