Arkadaşlar S.A Cümletten hayırlı günler.İstanbul trafiğinde birhayli yol katediyorum hergün (Şirket aracı ile Toyota rav4 2015) 10 insignia'dan 9 u dizel.Bu demek oluyor ki,olumlu sonuç bu motor işini gayet güzel yapacak hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA,İNANILMAZ FAZLALAŞTI YOLLARDA !
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA,İNANILMAZ FAZLALAŞTI YOLLARDA !
İlk aldığım 2010 yılında sayılı vardı buralarda. Arabam her yerde biliniyordu. Şimdi her yer insignia oldu, bu iyi mi bilemedim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Sedat abi,birazda biz/bizler binelim şu makinaya ihihi yalnızlık Allah'a mahsus abi clapclap Maslak-Zekeriyaköy arası tam 11 tane gördüm abi 35 dk aralığında.2016 İnsignia 1.6 dizel Otomatik,Siyah.Çevregörüş 2 paketi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CasiooFatih abi,nasip olursa 2016 dizel otomatik siyah cosmo+Çevre görüş paketi 2 ile Mart başı aracım geliyor,Hayırlısıyla İnşaallah..
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bende aracı aldıktan sonra bu ay özellikle çok fazla görüyorum. acaba bende aynı araca sahip olduğum içinmi dikkatimi çekiyor diyordum ama satış rakamlarındaki hareketlenmeyi görünce anlaşıldı konu. bu 2. el piyasasınada etki edecektir bu yaz.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: CasiooFatih abi,nasip olursa 2016 dizel otomatik siyah cosmo+Çevre görüş paketi 2 ile Mart başı aracım geliyor,Hayırlısıyla İnşaallah..
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Selçuk kardeş,Alıcı kuş gibi sağa sola bakınmıyoruz tabiki.Yani senin dediğin gibi,bizlerde olduğu için değil,dedimya;ben çok yol yapan bir insanım.Bakınmıyorum bile,yani ego tatmin etmek vs.değil derdim.Sadece önüme düşüyor yolda,yanımdan geçiyor vs.vs.Seninde dediğin gibi-Bir hareketlenme çoğalma/diğer gruplara göre fiyat+daha çok özellik/adını koyamadığımız bir sürü şey,açıkcası.Aracın hayırlı olsun,ALLAH Kaza/bela vermesin.2016 İnsignia 1.6 dizel Otomatik,Siyah.Çevregörüş 2 paketi..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CasiooSelçuk kardeş,Alıcı kuş gibi sağa sola bakınmıyoruz tabiki.Yani senin dediğin gibi,bizlerde olduğu için değil,dedimya;ben çok yol yapan bir insanım.Bakınmıyorum bile,yani ego tatmin etmek vs.değil derdim.Sadece önüme düşüyor yolda,yanımdan geçiyor vs.vs.Seninde dediğin gibi-Bir hareketlenme çoğalma/diğer gruplara göre fiyat+daha çok özellik/adını koyamadığımız bir sürü şey,açıkcası.Aracın hayırlı olsun,ALLAH Kaza/bela vermesin.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum