Herkese Ankara'dan iyi akşamlar.
56 yaşında emekli inşaat mühendisiyim.
2000'li yıllarda çalıştığım şirkette Astra, Zafira ve Omega modelleri ile Opel grubu tanışıklığım oldu.
Yaklaşık 10 yıl kullandığım bu araçlarda dönem itibarı ile pek sıkıntı yaşamadım.
2010 yılından sonra Opel ile yollarımız ayrıldı.
Yaklaşık 2 yıldır kullanmakta olduğum SUV tipi aracımı bazı sağlık sorunları nedeni ile değiştirmek
durumundayım.
Aynı nedenlerle büyük bagaj ihtiyacından dolayı station wagon araç araştırmalarına başladım.
2 aydır o marka, bu marka derken İnsignia Team ile tanıştım ve forumun bağımlısı oldum.
Seviyeli, birbirine bağlı, yardımsever ve çok detaylı bilgiler aktaran arkadaşların bir arada toplandığı
forumu canı gönülden kutluyorum.
İnsignia cosmo sports tourer' dan başkasını gözüm görmez oldu.
Şu aşamada 2. el bakmaktayım.
Umarım kısa sürede bir İnsignia kullanıcısı olarak aranızda yer alırım.
Neden olduğum baş ağrısı için özür diler, okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi akşamlar dilerim.
56 yaşında emekli inşaat mühendisiyim.
2000'li yıllarda çalıştığım şirkette Astra, Zafira ve Omega modelleri ile Opel grubu tanışıklığım oldu.
Yaklaşık 10 yıl kullandığım bu araçlarda dönem itibarı ile pek sıkıntı yaşamadım.
2010 yılından sonra Opel ile yollarımız ayrıldı.
Yaklaşık 2 yıldır kullanmakta olduğum SUV tipi aracımı bazı sağlık sorunları nedeni ile değiştirmek
durumundayım.
Aynı nedenlerle büyük bagaj ihtiyacından dolayı station wagon araç araştırmalarına başladım.
2 aydır o marka, bu marka derken İnsignia Team ile tanıştım ve forumun bağımlısı oldum.
Seviyeli, birbirine bağlı, yardımsever ve çok detaylı bilgiler aktaran arkadaşların bir arada toplandığı
forumu canı gönülden kutluyorum.
İnsignia cosmo sports tourer' dan başkasını gözüm görmez oldu.
Şu aşamada 2. el bakmaktayım.
Umarım kısa sürede bir İnsignia kullanıcısı olarak aranızda yer alırım.
Neden olduğum baş ağrısı için özür diler, okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi akşamlar dilerim.
Yorum