Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar Arkadaşlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar Arkadaşlar...

Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkürlerimi ileterek başlayım..

Fatih, 31 yaşında, Bursa doğumlu fakat görev icabı Balıkesir'de ikamet etmekteyim. Forumla tanışalı malesef ki daha bir kaç gün oldu. Kabaca biraz göz gezdirdikten sonra gerçekten 1nsignia adına her şeyı bulabılecegımı anladım. Dün itibariyle üye oldum ve zorlu üyeliği aktive etme sürecinden sonra şükürler olsun ki bugun tanısma mesajını yazabiliyorum

Üzülerek belirteyim ki sizlerle paylaşacak ne bir 1nsignia'm ne bir fotografım ne de 1nsignia uzerıne tecrubem veya ileri seviye bir bilgim var Aslında forumla karşılaşma ve kayıt olma hikayem de bu sebebe dayanıyor.

Kısmet olursa yaza doğru 2011-2012 model 1nsignia almayı düşünuyorum. Bu sebeptendir ki aracım olmasa da 1nsignia sevdalıları olan siz dostlarla aynı ortamda bulunmak en önemlisi de değerli bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak adına aranıza katılmış bulunmaktayım. Bilgi ve tecrübelerinizi esirgemezseniz mutlu olurum

İnşallah 1nsignia fotoğraflarını paylaşacagım gunleri de hep birlikte görmek dileğiyle Teşekkürler...

Ynt: Merhabalar Arkadaşlar...

welcome bu forum herkese açık şimdiden hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Gonlunuze gore bir arac nasip olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          welcome bu forum herkese açık şimdiden hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin
          Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          welcome
          Orjinal yazı sahibi: FacomX
          welcome
          Gonlunuze gore bir arac nasip olur

Çok sağolun teşekkürler...

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Yorum

Oncelikle welcome diyorum,
                  Bende ziyaret sebebiyle 2 haftadır balıkesirdeyim izlenimlerime göre Burada insignia eksikligi var arkadaşımın evi yol kenarinda gelen gecen 10 plakalı araclara bakıyorum valla 2 elin parmağını geçmedi
                  Umarim istediginiz araca sahip olup gönül rahatlığıyla kullanirsiniz tekrardan hosgeldiniz diyor forumda keyifli vakit gecirmenizi temenni ediyorum

Yorum

welcome
                    Bilgi paylaşmak içindir. İnşallah istediğiniz aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome umarım gönlünüze göre olur her şey
                      [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

dogrudur burak kardesim Tekrardan tum ıyı dılekler ıcın tsk ler

Yorum

Hoşgeldiniz, umarım en kısa sürede gönlünüzce bir araca sahip olursunuz

Yorum

welcome obaa welcome

araç hakkında bilgi sahibi olmak, alırken size avantaj sağlayacaktır
                            Rabbim gönlünüze göre versin.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hosgeldınız foruma ıns hayırlısı ıle alırsınız aracınızı
                              [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

İşleniyor...
                              X