Duyuru

Collapse
No announcement yet.

S.A Herkese.. Balıkesir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• S.A Herkese.. Balıkesir

Selamun Aleyküm Arkadaşlar,
    Aranızda yeniyim 2009 1.6T Cosmo 29.01 itibariyle sizlerin tavsiyesi üzerine aracıda henüz yeni aldım. Balıkesir'den kerim ben.

Sizlere bir konu danışmak istiyorum,

Aracı almadan expertize soktuk herşeyin harika olduğu söylendi raporlar harikaydı fakat soğutucu hatası veriyordu. antifrizi değiştirelim dedik daha ilk benzincide sorun olduğunu söylediler, yetkili servise gittik antifriz içerisine bir miktar yağ karışmış. yağ soğutucusu değişecek dediler. 1500tl masraf çıkardılar.. farklı bir servis ise bu şekilde kullanmamın br sorun teşkil etmeyeceğini söyledi..
    ilk defa benmi bu sorunla karşılaşıyorum.?
    bir ikincisi.. araç ağır ve seri çıkışlar yapamıyor.. bunun benim yağ soğutucusuyla bir ilgisi varmı.
    yokuş kalkış desteği varmış ama nasıl çalışır bu alet birsürü soru işareti kaldı aklımda iyimi yaptım kötümü bilemiyorum.

tmr

Ynt: S.A Herkese.. Balıkesir

welcome hayırlı olsun, iyi yaptın hallolur, bilenler yorum yazıp yardımcı olacaklardır

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ve aleykum selam

Yag karismasi iyi birsey degil nereden karistiginib tesbitinin yspilmasi sart ve onlem alin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Aleyküm selam

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Çok Teşekkür ederim. aranızda olmak onur verici. rolleyes

Yorum

welcome.. yokuş kalkış kendiliginden devreye girer vites bosta iken aracı hareket ettirmeden hemen önce egimli bir yerde 3 sn kadar geriye bırakmaz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

Yorum

Aleyküm selam hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun, sorunun çözülmesiyle birlikte keyifli sürüşler sizi bekliyor..
                  Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                  +DVD 800 Navi
                  +19" Jant
                  +Prins Vsı 1.0

Yorum

welcome

Yorum

Hemşerim hoşgeldin. Bende balıkesirdenim. Hayırlı olsun. İnş. En yakın zamanda sorunu giderirsin. Aracının tadını cıkartırsın. welcome
                      1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

welcome

Yorum

çok memnun oldum,
                          insignia almış olmaktan daha çok böyle samimi bir ortamda bulunmak beni mutlu etti. Allah razı olsun. )

Yorum

Hoşgeldiniz... Aracınızın mevcut sorununu çözer çözmez tadını çıkarmaya bakın. Önleminizi alın aracı üzmeyin araçta sizi üzmeyecektir İnşallah
                            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

welcome
                              [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İşleniyor...
                              X