merhaba izmir ve çevresi, bu haftasonu değil haftaya haftasonu buluşmaya var mısınız? 10 gün var hadi ayarlarız, bakın bütün iller toplanıyor, havalar güzel hadi biz de bişeyler yapalım!
Açıkçası Salihli için memnun olurum. Oradayım İkamet ora Kızımızın doğumuna günler kaldı. O nednele şahsen şehir dışına çıkamayabilirim.
Sizin içinde külfet olmazsa bana ugun olur. Tabi o tarihten önce, doğum gerçekleşirse bilemedim
Salihli benim için uygun. Denizli'den geleceğim için 1.5 saatte orada olurum. Tarihi ve yeri kesinleştirelim, duruma göre numarasını ulaştıran arkadaşlara mesaj atacağım. Duyan uymayana haber versin. clapclap clapclap clapclap
Açıkçası Salihli için memnun olurum. Oradayım İkamet ora Kızımızın doğumuna günler kaldı. O nednele şahsen şehir dışına çıkamayabilirim.
Sizin içinde külfet olmazsa bana ugun olur. Tabi o tarihten önce, doğum gerçekleşirse bilemedim
olmadı konvoyla götürürüz yenge hanımı hastaneye, yolda bizden korkarlar yolu açarlar salihliye ben de yaklaşık bir buçuk saatte varırım, tabii otoyolda basmazsam basarsam 45 dakikada salihliye girerim
Yorum