mrb ben sivastan sedat öğretmenim ve kia yeni sportage den vazgecip insignia yı tercih ettim ikigün içinde arac elimde olacak 1.6 cosmo siyah boya koruma ve parlatma yaptırmak istiyorum ne tavsiye edersiniz tşkler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sıfır insignia ya en iyi boya koruma ve parlatma nedir
Collapse
X
-
Ynt: sıfır insignia ya en iyi boya koruma ve parlatma nedir
welcome Sorularınızı Bakım & Temizlik bölümünde arayabilirsiniz.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dedotmrb ben sivastan sedat öğretmenim ve kia yeni sportage den vazgecip insignia yı tercih ettim ikigün içinde arac elimde olacak 1.6 cosmo siyah boya koruma ve parlatma yaptırmak istiyorum ne tavsiye edersiniz tşkler
2 seçeneğiniz var.
1) Seçenek Ankarada üniversite öğrencisi olan arkadaşa yaptırmanızı öneririm.
Piyasadaki hiç bir yerde yaptıramayacağınız profesyonelikte işi yapıyor. Hem bizim
sitemize hemde skodaturkey.com sitesi üyesi. Berker ÇELİK
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Sanırım tek sorun yol olacak. Ankara-Sivas 445 km
2) İşi kendiniz yapmanız. Bunun için aracınızın yeni olması ve polisaj değil ama wax ihtiyacınız olacaktır.
Aşağıdaki linkteki siteden ürünler almanı gerekecek.
WAX: Meguiar's NXT Tech Wax 2.0 (içinden uygulama padi ve MF çıkıyor)
Aracınızı fırçasız bir şekilde yıkayın veya yıkatın (Bunun için ürün önermiyorum, çok var.
Waxlı şampuanla)
Sonra sıvı cila + pedle aracınza dairesel hareketlerle çok ince sürerek atın. Panel panel uygulayın.
Sonra ilk uyguladığınız yerden başlayarak Mikro fiber bezle silin.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
tşkler arkadaşlar ankaraya yolum düşebilir berker arkadaşa ulaşırımn fakat ben aracı bu hafta içi teslim alıcam ve alır almaz koruma işini yaptırmak istiyorum bu işi yapan ve sivasta şubesi olan kaliteli bildiğiniz bir firma varmı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dedottşkler arkadaşlar ankaraya yolum düşebilir berker arkadaşa ulaşırımn fakat ben aracı bu hafta içi teslim alıcam ve alır almaz koruma işini yaptırmak istiyorum bu işi yapan ve sivasta şubesi olan kaliteli bildiğiniz bir firma varmı
Kış koşulları siz ne yaptırırsanız yaptırın korumayı bozacaktır (özellikle yoldan gelen tuz).
Ayrıca iyi bir koruma yapılması yetmez, sürdürülebilirde olması gerekir. Burda size iş düşüyor.
Benim 2. yöntemi uygulayın. Sıvı waxla 2 hafta da 1 uygulayın size yeter. Bahar ayında Ankarada Berker
çok iyi pasta cila yapacaktır.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum