Herkese Merhaba, 2015 Aralıkda 1.6 lt. CDTI ECOTEC 136 HP, Cosmo Model, Stil Paket aldım. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum arabayı, arabadan gayet memnunum. Tek sıkıntım sizinde forumlarda paylaştığınız üzere Android işletim sistemli telefonumu Navigasyon uygulaması için İntellink e bağlayacak bir uygulamanın olmaması. Projeksiyon uygulamasını çalıştırmak için Android Auto programını yüklemeye baya bir uğraştım ama olmuyor maalesef. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür. Birde radyosu çok kötü çekiyor, aracı fırsat bulup servise götüremedim ama kesin bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bir sıkıntımda ortalama yakıt tüketim değeri ile araca aldığım yakıt arasındaki km.de yakılan yakıt hesabı birbirini tutmuyor ve aralarında bariz bir fark var. Bu konuda bilgisi olan yada aynı hesabı yapan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tanışma
Collapse
X
-
Ynt: Tanışma
Selam Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Android telefonlar için projeksiyon özelliği İnsignia araçlarda kullanılmıyor maalesef. Orta ekrandaki ayarlardan baktığınızda göreceksiniz sadece apple car seçeneği var. Android auto özelliği araçta yüklü değil dolayısı ile siz telefonunuza android auto yüklemiş olsanız dahi araçla bağlantı kuramayacaksınız. Kaldı ki bağlantı kurmuş olsanız dahi telefonunuzun navigasyon özelliğini kullanamıyoruz. Ben de projeksiyon özelliğini ilk gördüğümde telefonun ekranını araç ekranına yansıtıyor zannetmiştim. Fakat öyle değil. Belirli uygulamaları kullanıyor araç.
Tüketim değeri konusunda sizle hemfikirim. İkinci depomu doldurduktan sonra Gezi A ekranındaki ortalama yakıt 7.5 L gösteriyor olmasına karşın benim aldığım mazot fişi ile kilometre hesabı yaptığımda aracın 8.5 L yaktığını gördüm. Depoyu aynı pompadan aynı şekilde fullediğim için eminim. Araç ile gerçek yakıt ortalaması arasında bir litre fark var. Yine de bu benim için hiç sıkıntı değil çünkü aracı bilerek severek aldım 1500km kullanımdan sonra gördüm ki çok isabetli bir karar vermişim. Hem konfor hem kullanım donanım ve yakıt olarak bu segmentte daha iyi bir seçenek olduğunu sanmıyorum.2015 Beyaz İnsignia 1.6 CDTI Cosmo + Kış Paketi
Yorum
-
Ynt: Tanışma
Orjinal yazı sahibi: EyüpSelam Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Android telefonlar için projeksiyon özelliği İnsignia araçlarda kullanılmıyor maalesef. Orta ekrandaki ayarlardan baktığınızda göreceksiniz sadece apple car seçeneği var. Android auto özelliği araçta yüklü değil dolayısı ile siz telefonunuza android auto yüklemiş olsanız dahi araçla bağlantı kuramayacaksınız. Kaldı ki bağlantı kurmuş olsanız dahi telefonunuzun navigasyon özelliğini kullanamıyoruz. Ben de projeksiyon özelliğini ilk gördüğümde telefonun ekranını araç ekranına yansıtıyor zannetmiştim. Fakat öyle değil. Belirli uygulamaları kullanıyor araç.
Tüketim değeri konusunda sizle hemfikirim. İkinci depomu doldurduktan sonra Gezi A ekranındaki ortalama yakıt 7.5 L gösteriyor olmasına karşın benim aldığım mazot fişi ile kilometre hesabı yaptığımda aracın 8.5 L yaktığını gördüm. Depoyu aynı pompadan aynı şekilde fullediğim için eminim. Araç ile gerçek yakıt ortalaması arasında bir litre fark var. Yine de bu benim için hiç sıkıntı değil çünkü aracı bilerek severek aldım 1500km kullanımdan sonra gördüm ki çok isabetli bir karar vermişim. Hem konfor hem kullanım donanım ve yakıt olarak bu segmentte daha iyi bir seçenek olduğunu sanmıyorum.
Umarım Android telefonlar içinde yakın zamanda bir yazılım çıkar. Aynı yakıt hesabını bende yaptım. Aracın ortalama yakıt ekranında 6.5 L göstermesine karşın araç şehir içinde gerçekte 7.2 L harcıyor. Aradaki neden böyle bir fark var anlamadım ama bende aracımdan çok memnunum
Yorum
Yorum