Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Denizliden herkese selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Denizliden herkese selamlar

welcome gönlüne göre inş

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

welcome
      [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
        Orjinal yazı sahibi: secen
        hoşbuldum abiler
        Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
        welcome

İnsignia'nın kendisine aşık etmesi çok normal. Bence siz yeni çıkan 1.6 dizellerin ikinci elde uygun fiyatlara düşmesini bekleyin. Ömürlük araç almış olursunuz.
        beni aşar o ben 8-9 yaşlarından sonra köye tarıma ilgi duymaya başladım ordan kazancımla bu aracın yarısından fazlasını kazanmayı başardım tabi tam anlamıyla o işlerin başına geçmem 2-3 senelik mevzu öncesinde tarım aletlerine birazcık parayı gömdüm şuan cruze alabildiysek aynı işlerle insignia da alabiliriz durumları toplayıp fakat yeniler beni epey aşar ben daha çok 2010 civarı 1.6t felan bakıyodum
        Orjinal yazı sahibi: Uğur K
        Merhabalar hoşgeldiniz, bende Denizli'deyim.
        insignia sahibi olabilirsek kapışırız cruzla nal toplamak istemiyorum
        Benimki ufaklık ya topllatmaz herhalde.
        115 likmi yoksa
        Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
        Orjinal yazı sahibi: secen
        herkese selamlar ben saim pamukkale üniversitesi öğrencisiyim 3 ay önce chevrolet cruze sahibi olduk öncesinde poloda olsa vw derken şimdi cruze sayesinde opele kaydı gönlüm insigniaya zaten çok öncesinden kaymıştı gönlümüz maddi imkan bu kadarına el verdi
        cruzumu sevmeme rağmen öğrenip kredisi alıp + çalışıp 1 seneye kadar insignia sahibi olmaya çalışmak mantıklımı sizce nedense bana çok mantıklı geliyor ihihi
        hoşgeldin kardeş
        tabi mantıklı insan çalışıp kendi emeği ile birşey alınca daha da mutlu olur
        umarım en kısa sürede alırsınız
        öyle tabii bakınca mutluluk hormonu salgılıyo
        Orjinal yazı sahibi: omfaya
        welcome gönlüne göre inş
        inşallh hepimizin gönlünce olur herşey

Yorum

İşleniyor...
        X