Duyuru

Collapse
No announcement yet.

herkese merhabalar iyi günler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• herkese merhabalar iyi günler

merhaba ben Eskişehirliyim. bu forumu çok beğendim. zahmet olmazsa size bi kaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim.
    yaşım 22 babam için bi araba almak istiyorum. insignia 1.6 t cosmoyu önerdiğinizi okudum. fakat ilan sitelerinden baktığımda edition dan cosmoyu bi türlü ayırt edemedim.
    sorun yaşamak istemiyorum . hatalı olarak cosmo yazanlarda oluyor. resimlerden nasıl anlayabilirim. cosmoda olupta editionda olmayan ne gibi görsellik var resimli olarak da açıklarsanız çok memnun kalırım.
    bu arada siziin yazdıklarınızı okudum ve far yıkama gibi farklardan bahsetmişsiniz aracı bilmediğim için o ince detayı bi türlü göremedim cosmolarda. yardımlarınız için
    teşekkür ederim...

Ynt: herkese merhabalar iyi günler

welcome
    Cosmo yu ayirt etmek icin asagidaki ozellikleri kontrol edebilirsin
    Xenon Afl far sistemi
    Crom kapi kollari
    Arka kapilarda perde
    Kopek baligi anten

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome şimdiden hayırlı olsun, Fatih beyin yazdığı tüm özellikler eksiksiz olmalı içlerinden biri bile yoksa o cosmo değildir çünkü bazıları arabada değişiklik yapmış oluyor. Ekleyeceğim koltuklar hafızalı olmalı ayrıca yarı deri ise de cosmo dur. Kazancınızda maşallah iyi 22 yaşındaki birine göre

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

cevaplarınız için teşekkür ederim. yok abi daha kesin değil alacağım. kazancım şuan için asgari ücrette. bazı durumlar var eğer yolunda giderse herşey bu arabayı almayı düşünüyorum. ilanlarda bazı fotoğraflara baktım perde falan yok ama cosmo diye yazmışlar. o yüzden ilanlarda da detaylı göremiyorum. almışken bi kere alınacak bu araba. gerçek bi cosmo almak istiyorum. o yüzden sizin söylediklerinize denk gelirsem iyi olacak. yoksa edition arabayı cosmo yazanlarda oluyor sizin dediğiniz gibi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          welcome
          Cosmo yu ayirt etmek icin asagidaki ozellikleri kontrol edebilirsin
          Xenon Afl far sistemi
          Crom kapi kollari
          Arka kapilarda perde
          Kopek baligi anten

Bide hafizali ön surucu koltugu
          F30 Sport+

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
                [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome
                    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Hoşbuldum sağolun

Yorum

welcome

İnşallah aradığınız aracı bulursunuz.

Kullanıcı arkadaşlara sorayım: yeni stil paketli 1.4T elegance seçenek olabilir mi?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Abicim 2. El olarak alacağım. Aradığım fiyat en fazla 45 bin liralık. Bu da kendimi biraz zorlayacak maddi yönden. Kafaya koyduğumu yapmam gerekiyor niyeyse böyle tuhaf bi taraftanda kötü olarak gördüğüm bi özelliğim var. Bu fiyata da 1.6 turbo cosmo 2010 modelleri çok hoşuma gitti. Allah nasip ederse 4-5 ay içinde almayı planlıyorum. Yinede paylaşmak istediğiniz bilgileriniz olursa çok memnun kalırım. İlginiz için teşekkür ederim

Yorum

brkkrl kardeşim, yanlış anlaşılma olmasın, araç yeni değil paketin adı yeni stil paketi. Yanlış bilmiyorsam 2012'de çıkan 1.4T'lerle birlikte edition elegance donanımıyla birlikte alınan bir paketti. AFL ve bilmediğim 1-2 özellikle cosmoya epey yaklaşıyordu. Hem babanız güçten ziyade yakıt tüketimine önem veriyorsa 1.4T daha mantıklı olacaktır. İkinci el fiyatlarını ise malesef bilmiyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Yazdığınız 1.4 t lere baktım. Cosmoyla aynı gibi. Fakat benim bütcem 45 bine kadar anca olacak. Yazdığınız araç 50 binin üstünde başlıyor 2.eli. Sizden şöyle bişey rica etmek istiyorum. 1.4 tabiki iyi olacaktır. İnsignia yı alacağım zaman (4-5 ay sonra) Eğer ki bütcem yeterli olursa size bu site üzerinden mesaj atsam yardımda bulunabilirmisin abi. Bi kere alsun iyisi olsun.

Yorum

İşleniyor...
                              X