Yazdığınız 1.4 t lere baktım. Cosmoyla aynı gibi. Fakat benim bütcem 45 bine kadar anca olacak. Yazdığınız araç 50 binin üstünde başlıyor 2.eli. Sizden şöyle bişey rica etmek istiyorum. 1.4 tabiki iyi olacaktır. İnsignia yı alacağım zaman (4-5 ay sonra) Eğer ki bütcem yeterli olursa size bu site üzerinden mesaj atsam yardımda bulunabilirmisin abi. Bi kere alsun iyisi olsun.
Burada benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var. Bence sorularını genele sormalısın böylece sana forumca yardımcı olabiliriz Benim mesela ikinci el araç almakla ve makyajsız Insignia ile ilgili pek bir tecrübem yok
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Hoşgeldiniz. Beğendiğiniz aracın linkini buraya atarsanız yardımcı olan çıkar.Hatta almaya ciddi niyetlendiğinde buraya yazarsan forumdan da araç alabilirsin.Rakam galericilerin verdiği rakamlar olduğu için istediğin aracı bulmak, En azından kazasız temiz az km yapmış biraz zor olabilir.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum