Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afl far Hakkı'nda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Afl far Hakkı'nda

Arkadaşlar merhaba aracım 2010 cosmo paket afl farımdabi sıkıntımı var bilemedim benim far uzunları otomatik yakmıyor yada yanıksa kapatmıyor böle bi özellik varmı yok mu ??

Ynt: Afl far Hakkı'nda

selektör kolunu iki kez ileri ittirin, göstergede yeşil bir ışık yanacak, büyük ihtimal siz manuel olarak uzun farlara almışsınız, otomatik uzun far sistemi devre dışı kalmış ondan sonra farınız otomatik olarak uzun kısa yapar, ama eğer aracınızın afl sisteminde bir sorun varsa sarı bir arıza lambası yanıyor olmalı, bu da sorun olduğu anlamındadır bu arada siz de hoşgeldiniz

Yorum

Çok teşekkür ederim arkadaşım hoşbulduk hemen deneyeceğim bir soru daha sorsam kızmazsınız umarım park asistanı Nasıl çalışıyor ben düğmeye basıyprum bekliyorum bi süre sadece park yeri aranıyor yazıyor sağ yada sol onu değiştirebiliyorum ama başka bişey olmuyor

Yorum

hızınızı düşük tutup sağ tarafta veya sol tarafta paralel park edebileceğiniz yer arayacaksınız, bulunca; oraya girerken size ekranda direksiyonu ne kadar çevirmeniz konusunda görsel yardımda bulunacak, onu takip ederseniz güzel bir paralel park yapacaksınız, ama yerin 6 metre dolaylarında olması lazım, hatta daha fazla

Orjinal yazı sahibi: Murat İzmir
        Çok teşekkür ederim arkadaşım hoşbulduk hemen deneyeceğim bir soru daha sorsam kızmazsınız umarım park asistanı Nasıl çalışıyor ben düğmeye basıyprum bekliyorum bi süre sadece park yeri aranıyor yazıyor sağ yada sol onu değiştirebiliyorum ama başka bişey olmuyor

Yorum

İşleniyor...
        X