ben oğuzhan ankara'dan 35 yaşındayım.. araba kullanmaya başladığımdan beri opel kullanıyorum ve memnunum.. şimdiki aracım ise beyaz 1.6 T edition elegance paket 2009 ağustos çıkışlı insignia... evliyim... meslek olarak ise genel cerrahi uzmanıyım. aracımın benzin tüketiminden şikayetçiyim.. başka problem yaşamadım henüz... insignia 130 hp cdtı daki müthiş indirimi duyunca almak aklımdan geçiyor.. çoğu benim durumumdaki arkadaş gibi... aslında bu konuda fikir edinmeye çalışırken bu siteye girdim... herkese tekrar selamlar... fikirleriniz benim için önemli arkadaşlar.. ayrıca burada tabiri yerindeyse '' yoğurdum ekşi de'' diyebilen ojektif insanların çokluğu beni memnun etti.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhaba
Collapse
X
-
Ynt: merhaba
Hoşgeldiniz
1.6 Turbo sonrası 130 hp diesel hesap kitap işi olur
ve bence 1.6 turbo keyfine devam edin derim ben
mevcudu satarken ikinci el kaybı üstüne
64.000 daha vermek soru işareti
130 diesel kullanan arkadaşlardan motor hakkında bilgi alalım
Yorum
-
Ynt: merhaba
teş ederim uzman .. biliyorum ikisini de babada 1.6 fsı passat var fena araç değildir. benim merak ettiğim şeyleri sıralasam ayıp etmiş olur muyum?
)))
1. tam otamatik mi common rail mi dizeli bakımları ve motor ömrü konusunda fikri olan varmı ve kullanan arkadaşların hem otomatik hem de 200o dizel konusundaki izlenimleri nasıl acaba? saygılar herkese ..
şu insignia ya vectramdaki gözlük saklama bölmesini koymamışlar ya yuh doğrusu)))))
Yorum
Yorum