Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çorum'dan herkese selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Çorum'dan herkese selamlar

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

welcome
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          Hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler ve forumlar
          kendinizi biraz tanıtırmısınız
          Çorum da yaşıyorum memleket çorum değil ama Ardahanlıyım.Bankacıyım.İnsignia 3. arabam.Aklıma başka bişey gelmiyor
          İNSİGNİA COSMO SPORT TOURER 1.6T 180 HP + NAVİ 900 + PANORAMİK AÇILIR CAM TAVAN + PRİNS VALVACARE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
            merhabalr hoşgeldiniz
            lpg sistemini ne kadara takdırdınız
            Öncelikle herkese hoşbulduk diyeyim.
            Lpg sistemini 3650 TL ye taktırdım ve bu fiyata motor sigortasıda dahil.Araştırmalarıma göre de daha uygun biryer duymadım görmedim.Şuana kadar sorun yaşamadım(300-350 km anca yol yaptım).LPG tankını 55lt lik simitlerden taktırdım uzun yolda çok durmayı sevmiyorum.Hafta sonu bi ankara yolculuğum olacak en azında yakıtı nasıl olacak uzun yolda onuda görürüm.Havalar kötü olduğu için hızlı gitmem zaten en ekonomik şekilde gitmeye çalışacağım sonucu da buraya yazarım.
            İNSİGNİA COSMO SPORT TOURER 1.6T 180 HP + NAVİ 900 + PANORAMİK AÇILIR CAM TAVAN + PRİNS VALVACARE

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
              X