Duyuru

Collapse
No announcement yet.

beygir yükseltme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• beygir yükseltme

mrb arkadaşlar yeni katıldım çankırıdan iyiakşamlar 1.6.115 insigniam var beygir yükseltilebiliyormu zararı varmı maliyet çok cıkarmı

Ynt: beygir yükseltme

Merhaba hoşgeldiniz, o işi unutun
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

welcome

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Böyle çok pat diye olmuş, keşke alıştıra alıştıra söyleseydin. Bu arada aklıma turbo hikayesi geldi. haha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome

Atmosferik motor oldugu icin cok fazla bir kazanim olmaz 5 ile 10 beygir oda egzos ve hava filtresi ile birde araca sprint booster takarsoniz en azindan 1 ve 2 ci vitesleriniiz canlanir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
            [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

hoşgeldiniz

Yorum

welcome

Atmosferik motorda pek işe yaramaz beygir arttırma.
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hoşgeldiniz. Maalesef bu yüzden, VECTRA C mi satıp, 4 yıl evvel İNSİGNİA TURBO aldım. Vectra nın 100 bg gücünü 3-5 bg haricinde artıramadım. Size tavsiyem TURBO ya geçmenizdir... 180 Bg in keyfini almamdan ziyade 3 buçuk yıl evvel yazılım ile taçlandırıp; 220 bg + 300 tork a ulaştım ve şükürler olsun, sıkıntısız bir şekilde, o günden bu güne kadar kullandım ve kullanmayada devam ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                    X