Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Açil yardım araç arizasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Açil yardım araç arizasi

Aracımla giderken birden bir motor seklemesi gibi bişey oldu.aracı servise götürün diye bir yazı çıktı. Çalışırken durduğu yerde motor aracı sallıyor gibi. Ne yapmalıyım. Araç yürür vaziyette. Servise kadar 5 km gidiyimmi

Ynt: Açil yardım araç arizasi

Orjinal yazı sahibi: postphysicst
    Aracımla giderken birden bir motor seklemesi gibi bişey oldu.aracı servise götürün diye bir yazı çıktı. Çalışırken durduğu yerde motor aracı sallıyor gibi. Ne yapmalıyım. Araç yürür vaziyette. Servise kadar 5 km gidiyimmi
    Ateşleme sorunu gibi,aracı stop edip çalıştırınca da mı tekliyor?
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bir kez stop edip çalıştığında düzelmedi ama 2. Kez stop edip 10 dk bekleyince herşey normale döndü. Servise yinede gitmek gerekir mi

Yorum

Yavaşça gidin,farklı hata verirse ve arıza ışıkları sabit yanarsa bekleyin,çekici ile götürür. Bobinse kesinlikle orijinal alın.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçtiyse çok önemli değildir, yine de bir servise gösterin tabi.

Yorum

Atesleme bobini gibi duruyor,cihaza baglasinlar bobinse kayit etmistir gorunur orda kacinci olsugu biraz sikistirinca arabayi yine verebilir dikkat

Yorum

geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir

Yorum

Neymiş sorun acaba?

Yorum

İşleniyor...
                X