Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba - Sports Tourer ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba - Sports Tourer ?

Karşılama mesajları için teşekür ederim, su an aracın satılmasını bekliyorum ve kısa süre içinde sport tourer resimleriyle aranızda olmayı umuyorum..

Yorum

welcome
      [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome

Yorum

hoş geldiniz,
          eski bir alfisti ve "ti" görünümlü 159 sahibi olarak doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum, umarım kısa sürede alfanızı satabilirsiniz (malum ikinci eli pek hızlı değil, ben 3 ayda satabilmiştim) yeni sports tourer şimdiden hayırlı olsun...
          insignia OPC
          if in doubt, flat out! Colin McRae
          www.remaps.com.tr

Yorum

Koray bey, teşekürler.
            Aracınızı hatırlıyorum alfisti forumundan, oldukça güzel bir araçtı ve orjinal ti den pekde farkı yoktu.
            Ancak ben ikinci elinin hızlı olmadığını düşünmüyorum zira sattığım 3 alfa da çok kısa sürede satıldı.159 un da oldukça iyi takip edilen bir piyasası var.
            Sadece insanlar çekiniyor ama temiz araç bulduklarına inandıklarında anında satılıyor.
            Sanırım sizinki otomatik olmadığı için yavaş satıldı, bir sebebide üzerine yapılan eklemeler haliyle satış fiyatını yükseltiyor ama aynı oranda geri dönüş alınamıyor.

Gördüğüm kadarıyla opc ile oldukça mutlusunuz, kim olmaz ki keyifli sürüşler dilerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alfisti
              Koray bey, teşekürler.
              Aracınızı hatırlıyorum alfisti forumundan, oldukça güzel bir araçtı ve orjinal ti den pekde farkı yoktu.
              Ancak ben ikinci elinin hızlı olmadığını düşünmüyorum zira sattığım 3 alfa da çok kısa sürede satıldı.159 un da oldukça iyi takip edilen bir piyasası var.
              Sadece insanlar çekiniyor ama temiz araç bulduklarına inandıklarında anında satılıyor.
              Sanırım sizinki otomatik olmadığı için yavaş satıldı, bir sebebide üzerine yapılan eklemeler haliyle satış fiyatını yükseltiyor ama aynı oranda geri dönüş alınamıyor.

Gördüğüm kadarıyla opc ile oldukça mutlusunuz, kim olmaz ki keyifli sürüşler dilerim
              haklısınız, ben aracıma fazla para harcamıştım(orijinal 19" ti jant, marşpiyel, kule gergisi, yazılım, novitec eksoz...) ve karşılığını fiyata yansıttığım için uzun süre satılmadı.

sanırım yanlızca PDK için manuel'den vaz geçebilirim
              insignia OPC
              if in doubt, flat out! Colin McRae
              www.remaps.com.tr

Yorum

Hosgeldiniz Utku bey aramıza.

Sport Tourer kararınızla yenilikçi bir adım attığınızı dile getirmek isterim.Zira SportTourer ilgi çekici ve donanımlı bir araç.Bahsi geçen 35 plakalı Opc kitli kaçırdığınız Sport Tourer diğer 2 kardeşiyle birlikte ailemizin envanterinde
                Nasipse gelecek hafta Ankara Opisle 2016 İnsignia SportTourer 2.0CDTİ BiTurbo 4x4 ile ilgili bir görüşmemiz olacak.Eğer aracı mart-nisan bandında teslim ederlerse bendekini satmayı düşünebilirim.Selamlar

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

İşleniyor...
                X